Categorii
Intrebari de la cititori

Pret la cheie constructie casa in Timis, Recas

Va salut. Doresc sa construiesc in Recas judetul Timis o casa. Casa are amprenta la sol fara mansarda cu suprafata construita de 70 mp. Este alcatuita din doua camere identice ca si suprafata (3,2 pe 4,5), o baie (2,3 pe 2,4), bucatarie (3,6 pe 2,3), un spatiu tehnic de 1 m latime situat intre baie si o camera. Restul este un hol din care am acces in restul casei. Doresc sa aflu un pret aproximat de catre dumneavoastra la cheie. Stiu ca este greu si difera de ce materiale voi folosi. Aia voi discuta personal dupa ceva oferte. Casa o vreau la cheie. Mai e putin si voi avea si proiectul ca sa pot sa merg cu el peste tot unde vad eu cu ochii pentru oferte. Dar fierb de curios sa vad un cost, fie el doar informativ si cu aproximatie. Va multumesc. Cu stima.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Pret la cheie constructie casa in Timis, Recas.

16 răspunsuri la “Pret la cheie constructie casa in Timis, Recas”

Va salut.Tot eu sunt Florin cu casa din Recas.Nu stiu inca fundatia pe adancime pt. ca astept studiul geo,dar la suprafata va fi de 60 cm.Si ca idee parchetul laminat de 8 mm,4 usi de max 500 lei,acum la gresie si faianta necesara pt. hol baie si bucatarie ramane discutabil max 50 de lei mp.Termopane cu 3 camere si o usa metalica la intrare.Inauntru tifel alb sau var daca gasesc.Curentul si anume firele sa fie simple cu tubulatura pentru doua prize duble fiecare si un intrerupator pe o camera.Acoperisul in doua ape,cu un unghi de inclinare de 45.Plafonul izolat si facut din grinzi de lemn,osb si turnat sapa deasupra in pod.Izolatie de 5 sau 10 cu tencuiala decorativa.In mare este o casa modesta cu un interior cu metariale medii(nu marmura,bambus,leduri si spoturi).La suprafata de 70 mp construita sper asa am un cost mai mic fata de cele de la 80 mp in sus.Pana vine proiectul nu mai am rabdare.Ceva oferte?Vad ca nu se incumeta nimeni.Toate cele bune.Florin.

Da noi santem interesati deci vreti casa fara etaj pretul este de 7500 la rosu manopera +acoperis 0764454360 pentru la cheie discutam

Va multumesc.Mai astept studiul geotehnic si cand voi avea proiectul va voi contacta pe fiecare in parte.Toate cele bune

Buna ziua
Daca sunteti interesat de o oferta de pret, va rugam sa ne contactati pe e-mail la dresa :bogdan@redcons.ro sau telefonic la numarul 0735307958
Cu respect
Rosu Bogdan
tel:0735307958
PS:Aproximativ 28000-30000 euro, intre 400euro/mp si 450 euro/mp.In general oamenii cand construiesc cumpara la inceput materiale scumpe, iar la final cand bugetul este spre zero…iau tot ce e mai ieftin.Asa se intampla in general cand nu primesc deviz ci doar aproximari.Aproximarile va spun sincer sunt in minus la inceput pentru a va prinde de client, apoi…lasa ca se descurca el, face un credit..ceva:)

Bună ziua!

Preț mediu, estimativ:
70 mp X 53 EURO/MP = 3710 EURO – manopera LA ROȘU.
70 mp X 107 EURO/MP = 7490 EURO – materialele LA ROȘU.
70 mp X 107 EURO/MP = 7490 EURO – manopera LA CHEIE.
70 mp X 212 EURO/MP =14840 EURO – materialele LA CHEIE.
Avans 10%-20%-30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă.
Profit 3,33 (10% din manoperă). Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Pentru o lucrare de calitate, bine facuta si materiale rezistente, pretul la cheie sare de 50.000 euro. O casa o construiesti pentru o viata.

Salut.Mai putin si voi avea proiectul si devizul.Asa degeaba tot scriu eu ca vreau sa aflu una alta.Dar domnul Marian a umflat pretul cu un tupeu maxim.Sa fim seriosi acum,unii cum vedeti ca un om are ceva banuti,gata sari pe el.In afara de caramida porotherm,beton,fier,tigla si putin lemn….nu vad cum Dumnezeu se ajunge la un asemena pret.Am doua perechi de bunici si au case si din vaiuga,dar si din vaiuga si caramida.Inca rezista si ei au acusi 90 de ani.Asa ca nu e cazul sa ma alarmez ca nu va rezista si cea din porotherm!!!Nici daca asa avea nu as da atatia bani pe constructie.Nu imi pun parchet din bambus,marmura,spoturi,sau mai stiu eu ce.Pffffff frate.

Va salut domnu Rosu Bogdan.Dar cu preturiile de 320-350 de euro mp ce se intampla!?Nu mai sunt la moda!?Nu inteleg de cei din Timisoara lucreaza asa scump?Cei din Bucuresti,Harghita,Covasna sunt cei mai buni ca si pret.Nu aberatii.Si culmea ca au si constructii pe care le-am si vazut.Ma bucur ca se deplaseaza si in Timisoara.Cu stima Florin.

Te salut tapordei!Ma tentezi cu pretul tau.Sincer daca ai case construite si le pot vedea (macar doua) si sunt si locuite,o sa fiu clientul tau.Oricum cu oricare as construi as plati esalonat pe etape.Asa nu este in pierdere nimeni.Cu stima Florin.

Salut Nelu Pirosca.Si tu ai un pret acceptabil,intradevar mai mare ca a lui tapordei,dar nu ai exagerat.Nu vreau sa fiu nesimtit dar in plus nu as vrea sa mai fie.Ca este in minus suma ar fi mai bine pentru mine,nu as comenta….dar mai mult de 25000 de euro,nu as mai fi asa de interesat.Oricum iti multumesc pentru oferta.Cu stima Florin.

Va salut domnul Silvestru Sterie.Dumneavoastra veti fi sunat primul.Imi place ce ati scris fie si estimativ.Dar in Romania atata dureaza actele si proiectul ca deja ma ia cu greata.Tot trebuie sa te rogi de ei si urasc asta.Acum in luna iulie prin 10 imi gata proiectul.Si va sun sa ne vedem.Cu stima Florin.

Nu am avut nicio intentie de a umfla preturile si nici nu ti-am facut o oferta domnule Florin, doar ti-am spus la ce sa te astepti si sa studiezi bine ofertele. Daca vei avea bunavointa, dupa ce termini lucrarea sa ne spui costul total. Bafta

Salut domnule Marian.Cu siguranta voi scrie pretul final indiferent de care ar fi acela.Ai dreptate si imi cer scuze,nu am fost foarte atent.Chiar nu ai facut nici o oferta.Dar nici acolo nu voi ajunge cu suma pe care ai descriso.Cu stima Florin.

Salut Florin , tot respectul pt tine pentru ca ai curajul sa incepi constructia unei case . Si eu am inceputo acum 3 ani si inca lucrez la ea . Mi-as permite sa-ti dau cateva sfaturi daca-mi permiti care sunt convins ca or sa te ajute .
Prima chestie e ca nu poti face o oferta concreta decat dupa ce vezi proiectul , cei ce ti-au dat oferte aici ori habar nu au ce e aia o constructie ori sunt tepari de prima clasa.
Grija mare la echipa de muncitori , 95% promit marea cu sarea dar in realitate sunt foarte putini oameni seriosi care o sa-ti faca lucrul cum trebuie ( aici referindu-ma la ofertele gen 22.000EUR la cheie ce le-ai primit aici pe forum ) . Cand am citit chiar m-a bufnit un ras amar .
La un calcul simplu ajungi cu material si manopera la aproximativ 15000 – 20000 EUR la rosu fara sa clipesti (aici nu includ geamuri , usi si alte acareturi . Gandeste-te ca trebuie izolata , puse geamuri , usi exterioare + interioare , instalatii electrice , sanitare , sape , tencuieli , parchet , gresie , etc etc etc . Ajungi lejer la 35000 – 40000 EUR cu finisaje satisfacatoare incluzand manopera , ceva simplu si minimalist si vorbesc din experienta proprie nu din basme . Gandeste-te ca bransamentul la electrica costa aprox 3000 RON (depinde de zona ) , bransament apa -canal 2500 RON+ costuri camine canalizare + apa .

Sunt foarte multe lucruri si costuri pe care probabil le-am omis dar sfatul meu e sa fi pregatit financiar ca sunt multe lucruri care apar fara sa le ai in plan .

Daca doresti sa ma intrebi mai multe lucruri sunt dispus sa te ajut , am trecut prin ele .

In cazul in care te lasi vrajit de ofertele gen 22000 EUR la cheie fa un contract ferm cu echipa de muncitori cu banii dupa fiecare etapa a constructiei si obligatoriu angajeaza diriginte de santier care sa stea cu ei sa faca ce scrie in proiect . Altfel nu ai nicio sansa !

Iti doresc mult noroc !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *