Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret turnare bitum peste ciment, in Dambovita


Am in curte un spatiu de aproximativ 200 mp si as dori sa torn bitum peste cimentul pe care l-am turnat acum 4 ani si s-a deteriorat la suprafata. Vreau sa stiu conditiile si pretul d-voastra. Locuiesc in judet Dambovita, comuna Odobesti, sat Crovu. O zi buna.


Intrebare de la Gina, pe adresa redactiei: Pret turnare bitum peste ciment, in Dambovita.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Dambovita:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Radu in aprilie 20th, 2016

Eu cred ca vreti sa asfaltati , nu sa turnati bitum. Iar ca sa asfaltati nu stiu daca se incumeta cineva la aceasta suprafata , iar costurile nu sunt de neglijat mai ales ca include si transport . Cea mai apropiata statie de productie mixturi asfaltice este la Targoviste (sau mai aveti o statie de betoane la Titu , dar nu cred ca acestia produc si asfalt). Daca ar fi atat de simplu si ieftin multe pers. ar apela la asfaltarea curtilor , intrarilor sau aleilor. Mai ieftin este sa turnati o noua placa de beton , dar ca la carte si cu muncitori priceputi , deoarece nu este normal ca in 4 ani sa se deterioreze (undeva nu s-a lucrat corect)

marcela in aprilie 20th, 2016

Buna ziua
Daca fisurile nu sunt mari puteti folosi un lac sigilant care sa mai acopere si sa niveleze. Daca fisurile sunt de fapt crapaturi atunci puteti sa turnati o sapa subtire pe care sa o armati cu fibra din polipropilena. Daca va intereseaza un pret pt fibra sau pentru lac ma puteti contacta la 0728220429

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii