Categorii
Intrebari de la cititori

Pret turnare bitum peste ciment, in Dambovita

Am in curte un spatiu de aproximativ 200 mp si as dori sa torn bitum peste cimentul pe care l-am turnat acum 4 ani si s-a deteriorat la suprafata. Vreau sa stiu conditiile si pretul d-voastra. Locuiesc in judet Dambovita, comuna Odobesti, sat Crovu. O zi buna.


Intrebare de la Gina, pe adresa redactiei: Pret turnare bitum peste ciment, in Dambovita.

2 răspunsuri la “Pret turnare bitum peste ciment, in Dambovita”

Eu cred ca vreti sa asfaltati , nu sa turnati bitum. Iar ca sa asfaltati nu stiu daca se incumeta cineva la aceasta suprafata , iar costurile nu sunt de neglijat mai ales ca include si transport . Cea mai apropiata statie de productie mixturi asfaltice este la Targoviste (sau mai aveti o statie de betoane la Titu , dar nu cred ca acestia produc si asfalt). Daca ar fi atat de simplu si ieftin multe pers. ar apela la asfaltarea curtilor , intrarilor sau aleilor. Mai ieftin este sa turnati o noua placa de beton , dar ca la carte si cu muncitori priceputi , deoarece nu este normal ca in 4 ani sa se deterioreze (undeva nu s-a lucrat corect)

Buna ziua
Daca fisurile nu sunt mari puteti folosi un lac sigilant care sa mai acopere si sa niveleze. Daca fisurile sunt de fapt crapaturi atunci puteti sa turnati o sapa subtire pe care sa o armati cu fibra din polipropilena. Daca va intereseaza un pret pt fibra sau pentru lac ma puteti contacta la 0728220429

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *