Categorii
Intrebari de la cititori

Renovare baie in apartament cu 2 camere recent achizitionat

Buna ziua! Am mare nevoie de o parere avizata. Am achizitionat un apartament cu 2 camere si vreau sa renovez baia. Are dimensiunile de 2.50 m cu 1.90. Pe latura mare am wc cu rezervor incorporabil, chiuveta si cada (e pusa pe latimea baii). Problema mea este urmatoarea: am construit o nisa peste rezervorul wc cu spatiu de depozitoare pana in tavan, asta o sa fie vopsita cu lavabil, apoi langa urmeaza dulapul cu oglinda deasupra chiuvetei si nu stiu la cada daca sa fac o nisa asemanatoare cu ceva de la wc tot pana in tavan si sa o plachez cu faianta. Teama mea e sa nu fie prea incarcat peretele. Multumesc mult!


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Renovare baie in apartament cu 2 camere recent achizitionat.

2 răspunsuri la “Renovare baie in apartament cu 2 camere recent achizitionat”

Bună ziua,
Pentru orice informații legate de manopera și materiale vă rugăm sa ne contactați la numărul de telefon 0735 932 660, sau email: structoteam@gmail.com
Echipă completă de muncitori.
Vă mulțumim.

Buna, Alin!

Eu n-as construi un dulap mare deasupra cazii. Daca ideea ta s-a nascut ca urmare a nevoii de marire a suprafetei de depozitare a tuturor recipientelor cu sampoane, geluri de dus si altor produse cosmetice, cred ca te poti limita la doua, cel mult 3 polite. Cred ca un dulap/o nisa ar incarca prea mult baia, asa cum intuiai si tu deja.

Spor la decorat 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *