Categorii
Intrebari de la cititori

Reparatie acoperis in Dambovita, 10 km de Gaesti

Vreau sa repar complet un acoperis la o casa cu ampenta de 50 mp in judetul Dambovita, la 10 km de Gaesti sau 15 km de Targoviste. Doresc o echipa autorizata.


Intrebare de la Marcela, pe adresa redactiei: Reparatie acoperis in Dambovita, 10 km de Gaesti.

2 răspunsuri la “Reparatie acoperis in Dambovita, 10 km de Gaesti”

buna ziua,
prima oara ar trebui sa va hotarati ce fel de material doriti sa folositi, dupa care sa va decideti asupra unei marci.
ati spus doar ca vreti sa reparati acoperisul unei constructii fara sa precizati marca si modelul materialului, deci nu stiu cine ar putea sa spuna ca este autorizat !?
spre exemplu daca doriti sa montati tigla Bramac exista o lista de montatori autorizati, daca doriti sa montati tigla metalica Lindab, exista alta lista de montatori autorizati, si tot asa ( producatorii seriosi au o lista de distribuitori si montatori autorizati, montatori care sunt verificati periodic si care tot periodic se duc la diverse cursuri de montaj).
primul pas pe care ar trebui sa-l faceti ari fi sa stabiliti un buget pentru aceasta renovare, sa va interesati ce fel de material se potriveste cel mai bine situatiei dumneavoastra, dupa care sa va interesati de firme autorizate, aflate in apropierea dumneavoastra, care sa va ofere un pachet complet de servicii ( consultanta + vanzare + montaj). chemati 3-4 firme sa va faca o masuratoare, pe baza masuratorii sa va faca oferta de pret, cereti-le sa va arate 2-3 lucrari executate cu cel mult un an in urma,cereti sa va arate un draft de contract ( atat pentru materiale, cat si pentru manopera), dupa care alegeti.
succes !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *