Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Reparatie acoperis in Dambovita, 10 km de Gaesti


Vreau sa repar complet un acoperis la o casa cu ampenta de 50 mp in judetul Dambovita, la 10 km de Gaesti sau 15 km de Targoviste. Doresc o echipa autorizata.


Intrebare de la Marcela, pe adresa redactiei: Reparatie acoperis in Dambovita, 10 km de Gaesti.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Dambovita:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

nelu pirosca in aprilie 12th, 2016

Buna . Manopera sau cu materialele aduse de noi.0752170901

Razvan Voicu in aprilie 14th, 2016

buna ziua,
prima oara ar trebui sa va hotarati ce fel de material doriti sa folositi, dupa care sa va decideti asupra unei marci.
ati spus doar ca vreti sa reparati acoperisul unei constructii fara sa precizati marca si modelul materialului, deci nu stiu cine ar putea sa spuna ca este autorizat !?
spre exemplu daca doriti sa montati tigla Bramac exista o lista de montatori autorizati, daca doriti sa montati tigla metalica Lindab, exista alta lista de montatori autorizati, si tot asa ( producatorii seriosi au o lista de distribuitori si montatori autorizati, montatori care sunt verificati periodic si care tot periodic se duc la diverse cursuri de montaj).
primul pas pe care ar trebui sa-l faceti ari fi sa stabiliti un buget pentru aceasta renovare, sa va interesati ce fel de material se potriveste cel mai bine situatiei dumneavoastra, dupa care sa va interesati de firme autorizate, aflate in apropierea dumneavoastra, care sa va ofere un pachet complet de servicii ( consultanta + vanzare + montaj). chemati 3-4 firme sa va faca o masuratoare, pe baza masuratorii sa va faca oferta de pret, cereti-le sa va arate 2-3 lucrari executate cu cel mult un an in urma,cereti sa va arate un draft de contract ( atat pentru materiale, cat si pentru manopera), dupa care alegeti.
succes !

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii