Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sugestii culori carcasa si blat in bucatarie

Buna ziua! Va rog sa-mi dati cateva sfaturi in legatura cu mobila de bucatarie. Usile le-am ales culoarea bej safari mdf, dar nu stiu ce culoare sa fac carcasa neavand bani tot pentru mdf bej safari.
Initial m-am gandit la carcasa bej nisip pal de la egger si blat f03 travertin tot de la egger. Palul bej nisip pentru carcasa este poros nu este lucios ca si usile si nu stiu ce sa fac. Am incercat sa gasesc altceva dar parca nimic nu se potriveste. Va rog sa-mi dati cateva sugestii in legatura cu carcasa si culoarea blatului. Trebuie sa merg pe nuante deschise deoarece bucatarie este flarte ingusta .Multumesc!


Intrebare de la Gabi, pe adresa redactiei: Rog sugestii culori carcasa si blat in bucatarie.

Un răspuns la “Rog sugestii culori carcasa si blat in bucatarie”

Buna, Gabi!

M-as bucura sa te vad ceva mai curajoasa in luarea deciziilor, mai ales ca esti constienta de faptul ca dimensiunea bucatariei te obliga sa mergi pe varianta nuantelor deschise 🙂 Iti spun onest ca n-am reusit sa vizualizez nuanta blatului de lucru ales de tine, dar sunt de parere ca poti incerca sa alegi fie un blat in aceeasi nuanta cu fronturile mobilierului, fie unul intr-o nuanta de contrast. Eu as merge pe cea de-a doua varianta, adica as alege un blat ceva mai inchis decat culoarea fronturilor. Cat despre nuanta carcasei, cred ca ar fi indicat sa mergi pe o nuanta identica, chiar daca materialul si textura nu vor fi aceleasi. Am intalnit si garnituri de bucatarie cu carcase albe si fronturi colorate, aspect care nu mi s-a parut deloc deranjant. Asa ca te rog sa nu te mai consumi atat de mult 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *