Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se poate iesi cu zidaria BCA Ytong 30A+ pe cadre in afara placi 10 cm?


Buna dimineata. As dori sa adresez o intrebare cunoscatorilor in domeniu. Vreau sa construiesc o casa P + E 180 mp desfasurati, zidarie BCA Ytong 30A+ pe cadre. Acum vreau sa intreb daca se poate iesi cu zidaria in afara placi 10 cm si dupa sa plachez cadrele din beton cu placi minerale Multipor de 10 cm pentru a evita puntile termice. Pentru termoizolare se va folosi tencuiala termoizolanta. Ma intereseaza daca cei 10 cm de zidarie care practic se sprijina pe polistiren la nivelul soclului pot fi afectati in timp. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Silviu, pe adresa redactiei: Se poate iesi cu zidaria BCA Ytong 30A+ pe cadre in afara placi 10 cm?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

adrian in aprilie 11th, 2016

da se poate

Silviu in aprilie 12th, 2016

Ma intereseaza o parere mai detaliata de la un constructor/beneficiar care a mai realizat asa ceva. Sunt sceptic cum o sa se comporte in timp cei 10 cm de zidarie scosi in afara placii care nu au sustinere solida (polistiren).

Cristian in aprilie 12th, 2016

Ce dimeniune va avea zidaria ,, daca se zideste pe 30 cm sar pute iesi cel mult 7 cm si puteti face complectarile pe cadre cu multipor de 7 cm ,sau cautati un inginer de rezistenta din zona care poate iesi pana in teren ,pareri dam toti dar asa ar fi mai ok

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii