Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate iesi cu zidaria BCA Ytong 30A+ pe cadre in afara placi 10 cm?

Buna dimineata. As dori sa adresez o intrebare cunoscatorilor in domeniu. Vreau sa construiesc o casa P + E 180 mp desfasurati, zidarie BCA Ytong 30A+ pe cadre. Acum vreau sa intreb daca se poate iesi cu zidaria in afara placi 10 cm si dupa sa plachez cadrele din beton cu placi minerale Multipor de 10 cm pentru a evita puntile termice. Pentru termoizolare se va folosi tencuiala termoizolanta. Ma intereseaza daca cei 10 cm de zidarie care practic se sprijina pe polistiren la nivelul soclului pot fi afectati in timp. Multumesc anticipat.


Intrebare de la Silviu, pe adresa redactiei: Se poate iesi cu zidaria BCA Ytong 30A+ pe cadre in afara placi 10 cm?

3 răspunsuri la “Se poate iesi cu zidaria BCA Ytong 30A+ pe cadre in afara placi 10 cm?”

Ma intereseaza o parere mai detaliata de la un constructor/beneficiar care a mai realizat asa ceva. Sunt sceptic cum o sa se comporte in timp cei 10 cm de zidarie scosi in afara placii care nu au sustinere solida (polistiren).

Ce dimeniune va avea zidaria ,, daca se zideste pe 30 cm sar pute iesi cel mult 7 cm si puteti face complectarile pe cadre cu multipor de 7 cm ,sau cautati un inginer de rezistenta din zona care poate iesi pana in teren ,pareri dam toti dar asa ar fi mai ok

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *