Categorii
Intrebari de la cititori

Se potrivesc aceste culori fara sa fiu nevoit sa schimb usa, in living?

Buna ziua! Intrebarea mea este legata de living, culoare alba pereti, parchet gri, termopan alb iar usa este deja montata, de culoarea stejarului. Se potrivesc culorile fara sa fiu nevoit sa schimb usa?
Multumesc!


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Se potrivesc aceste culori fara sa fiu nevoit sa schimb usa, in living?

Un răspuns la “Se potrivesc aceste culori fara sa fiu nevoit sa schimb usa, in living?”

Buna ziua, Sorin!

Probabil ca n-as fi ales sa asortez o usa stejar la parchetul gri (depinde totusi mult de nuantele exacte ale usii si a parchetului, nu ma pot exprima fara sa vad exact cum arata cele doua impreuna). Dar pentru ca inlocuirea usii implica nu doar cheltuieli suplimentare, ci si deranj pe masura (cand se schimba o usa de interior, in mod clar trebuie schimbate toate), cred ca ar trebui cautate solutii de integrare a usii in decorul general al camerei. Ma gandesc ca o solutie ar fi achizitionarea unor piese de mobilier in ton cu usa: biblioteca sau o parte a acesteia, masuta de cafea, o comoda, o etajera – pe scurt, cred ca aducand in decor cel putin un element in nuanta stejarului vei echilibra cromatic mica „problema” cu care te confrunti.

Pe de alta parte, iti spuneam ca depinde foarte mult de nuanta de stejar are usa – sunt atat de multe pe piata, incat nu mai putem face referire la una anume – incat este foarte posibil ca si acum livingul sa fie cat se poate de armonios din punct de vedere cromatic. Si cum griul este o culoare neutra si care se asorteaza cu orice alta culoare sau nuanta, tind sa cred ca iti faci griji prea mari pentru un detaliu banal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *