Categorii
Firme constructii

Smilo Holding, Cluj

Smilo®Holding produce, în principal, uși de garaj și usi industriale doorTECK® și operează, prin distribuitorii săi, pe tot teritoriul național, precum și la export.


De asemenea, Smilo®Holding oferă și alte categorii de produse: accesorii porți, automatizări, bariere, rulouri, feronerie, rampe de egalizare, porți industriale, uși frigorifice, obturatoare termice, uși și perdele PVC, sisteme de control acces, grilaje metalice, uși rezistente la foc, uși rapide, automatizări industriale, trape de fum și altele.

FIABILITATE, CALITATE, ACCESIBILITATE!

Smilo®Holding reprezintă un grup de firme care activează pe piața producătorilor de uși de garaj începând cu anul 2003 și are la baza producția și distribuția ușilor de garaj doorTECK®. Grupul are capital integral românesc și este proprietarul brand-ului de uși de garaj doorTECK®, uși recunoscute la nivel național și, începând cu anul 2010, și pe piața externă (Italia, Germania, Ungaria).

Anul 2010 marchează finalizarea noului nostru sediu, încorporând una dintre cele mai mari hale de producție din piața de profil.

Datorită varietății domeniilor de activitate, dar și extinderii business-ului, 2011 marchează începutul colaborării cu cel mai cunoscut brand european de ferstre și uși din lemn, aluminiu si PVC – Internorm®Austria (detalii pe www.ferestreinternorm-smilo.ro)

Într-o piață diversă, în care posibilitățile sunt multiple din toate punctele de vedere, iar oferta este atat de diferită, mai ales din punct de vedere calitativ, Smilo®Holding iși propune să rămană în continuare în segmentul producătorilor care oferă un produs finit de înaltă calitate pentru client.

Toate produsele comercializate de către Smilo®Holding sunt de calitate superioară, de la furnizori de prestigiu din domeniu și respectă normele europene, într-un raport calitate – preț competitiv. Smilo operează cu termene de livrare minimale și flexibile, în deplină concordanță cu nevoile distribuitorilor și clienților, oferind acestora know-how și asistență permanentă.

Date contact Smilo Holding, Cluj
Departament Vanzari – sales@smilo.ro
Adresa: Calea Baciului / 2F – 2G, RO-400230, Cluj-Napoca, Cluj
Mail: info@smilo.ro
Telefon: +40-264-453.032

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *