Categorii
Firme constructii

Beton Deco Art, Ilfov

Microciment Microverlay noul trend in decoratiuni si amenajari. Este o solutie universala, deoarece microcimentul se poate aplica in straturi mici (2-3 mm) pe orice suprafata solida, verticala sau orizontala, atat in interior cat si exterior, pe pardoseala, perete, tavan, terasa, gresie, faianta, piscina, platou de dus, chiuveta, mobilier, sticla etc.


Este perfect pentru crearea unui design unic, deoarece este durabil, rezistent la umiditate, la uzura, fara rosturi, igienic si usor de curatat. Microverlay este o mare alternativa pentru faianta si gresie, deoarece este rezistent la apa, fara rosturi, nu poate fi afectat de mucegai si este simplu de curatat. Microcimentul este solutia perfecta pentru renovarea unei bai, deoarece nu necesita demontare, se aplica direct peste gresie si faianta si astfel nu creează praf de construcție.
Concepe spatiul pe gustul tau cu Microciment Microverlaycare este foarte apreciat, deoarece are o gama larga de culori, va permite sa creati un design unic si confortabil.
Cu Microciment Microverlay veti crea un spatiu plin de eleganta si rafinament.

Date contact Beton Deco Art, Ilfov
Persoana contact: Iulian Mocanu
Adresa: Str. Nicolae Iorga 74B, Ilfov, Chiajna
Mail: microverlay.ro@gmail.com
Telefon: 0760972906

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *