Calcul pret constructie bloc 6 apartamente, Prahova, Ploiesti

Puteti sa-mi calculati un pret pentru un bloc cu 6 apartamente? Ele pot fi 3 la parter si 3 la etaj sau si 2 + 2 + 2. Ma intereseaza costul total la cheie, inclusiv proiectul. Nu am nici-o preferinta in privinta aspectului. Vreau doar sa fie apartamente cu 2 camere, bucataria separata de living si cu suprafata de aproximativ 35mp. Constructia o sa fie in Prahova, Ploiesti. Multumesc! O zi buna!

Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Calcul pret constructie bloc 6 apartamente, Prahova, Ploiesti.


7 comentarii la “Calcul pret constructie bloc 6 apartamente, Prahova, Ploiesti”

  1. Buna ziua, suntem o echipa de ingineri constructori si arhitecti din Ploiesti. Puteti sa calculati 350e / mp la cheie. Pentru proiectare, dirigentie de santier, bugetare, management de santier si mai multe detalii puteti apela 0746.052.888.

  2. lucrarea completa costa peste 400 euro mp construit si in functie de detalii la finisari poate urca si peste 450 euro. oricum oferta de pret se poate face doar dupa proiect. 0720424045

  3. Salutare d-le Alex!

    Daca vreti preturi de bun simt,si Profesionisti Adevarati ma puteti contacta la Telef:0723194321 Sandu, sunt Diriginte de Santier si locuiesc in Baicoi doar ce am terminat un bloc in Ploiesti.Va doresc Sanatate si Spor in Toate

  4. „suprafata de aproximativ 35mp” – acesta suprafata de preferinta este ptr. garsoniere , nu apartament 2 camere. Trebuie sa va decideti mai exact domnule Alex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.