Categorii
Utile

CASTIGATORUL cuverturii de pat si ce CADOU urmeaza in luna MAI

cuvertura pat

Urmeaza sa oferim cadoul pentru unul dintre comentariile lunii APRILIE. Cum bine stiti, cadoul pentru luna aprilie este cuvertura de pat. Hai sa vedem cine e norocosul sau norocoasa.


Pana atunci va anunt, ca de obicei, ca am ales si am cumparat deja CADOUL pe care il vom oferi la finalul lunii MAI. Vom urmari si in aceasta luna comentariile adaugate la articole sau la intrebari, si vom oferi cadou, la inceputul lunii IUNIE, prin tragere la sorti, unuia dintre voi, cei care ati comentat, o cuvertura de pat (acelasi model ca si cea de luna trecuta, cea din poza).

Ce trebuie sa faci: intri in lista de intrebari sau la orice alt articol din casadex.ro si adaugi un comentariu util. E simplu. Practic, ii ajuti pe cei din comunitate cu un raspuns util si poti sa primesti un cadou util :).
Nu uita sa folosesti adresa de mail corecta, cand comentezi. La acea adresa vei primi emailul in care anuntam castigatorul.
Luna de luna vom alege un alt produs, pe care il vom oferi in dar unuia dintre voi. Fii pe faza!
(Cadoul va fi trimis prin curier, pe teritoriul Romaniei)

Si acum, castigatorul cuverturii de pat, din luna APRILIE este: Catalin, iar comentariul lui poate fi gasit la intrebarea: Fisuri mari in placa de beton, ce se poate face?
Va fi contactat pentru stabilirea detaliilor, prin emailul pe care l-a completat la adaugarea comentariului, unde trebuie sa confirme, in termen de 30 de zile, primirea mailului nostru.

SUCCES in continuare tuturor!

2 răspunsuri la “CASTIGATORUL cuverturii de pat si ce CADOU urmeaza in luna MAI”

Buna tuturor,

Am primit acest premiu deosebit de dragut ,util si ales ales cu gust.
Este un gest deosebit de frumos care denota atat rafinament cat si deschidere pentru clientii dvs.si pentru care va multumesc.
Sunt incantat sa intru pe site ul dvs. si sa citesc informatii atat de utile .
Va doresc spor in toate si maxim de vizitatori/cititori .

Ne bucuram ca a ajuns si dorim in continuare succes tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *