Categorii
Intrebari de la cititori

Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare, centrala si finisaje interioare?

Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare si centrala, racord apa, canalizare. Amenajare interioara la o suprafata de 230 mp de casa care in interior este la rosu caramida. Ar mai trebui gard de aproximativ 10 m. Caut solutiile cele mai eficiente preț calitate sa ne facem o idee cat ar mai fi de investit la o casa.
Ce probleme as putea avea la o casa construita in 2007 si nelocuita? Este acoperita si finisata complet la exterior, dar nimic facut la interior.


Intrebare de la G, pe adresa redactiei: Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare, centrala si finisaje interioare?

4 răspunsuri la “Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare, centrala si finisaje interioare?”

Buna ziua .Unde nu ati scris nimic? Se tencuiesc peretii SE pun tavanele glet etcDupa ce ati terminat cu finisajele dupa aia se monteaza centrala Dar pentru mai multe detalii va dau un numar de telefon sa vorbim mai detaliat >Va multumim 0764454360

Buna ziua,
Dupa cum a spus si colegul meu, avem nevoie de mai multe informatii din partea dvs.
Astept raspunsul dvs pe adresa de email: structoteam@gmail.com sau tel :0735932660.
Va multumim.

„Cat ar mai fi de investit la o casa la rosu?” Pai depinde de materialele folosite in finisaje. Adica intre 120 si 230 % , fata de ce ati cheltuit initial ptr. construirea la rosu.

buna ziua daca puteti sa trimiteti un plan va pot face un deviz de lucru pentru fiecare punct de lucru -instalatie sanitara ,termica ,tencuiala ,glet ,sapa tot ce dorit sa faceti instalatie electrica ,daca doriti puteti trimitev pe dorygra_conssrl@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *