Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare, centrala si finisaje interioare?


Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare si centrala, racord apa, canalizare. Amenajare interioara la o suprafata de 230 mp de casa care in interior este la rosu caramida. Ar mai trebui gard de aproximativ 10 m. Caut solutiile cele mai eficiente preț calitate sa ne facem o idee cat ar mai fi de investit la o casa.
Ce probleme as putea avea la o casa construita in 2007 si nelocuita? Este acoperita si finisata complet la exterior, dar nimic facut la interior.


Intrebare de la G, pe adresa redactiei: Cat costa racordarea la gaz, montat radiatoare, centrala si finisaje interioare?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Calin in mai 7th, 2016

Buna ziua .Unde nu ati scris nimic? Se tencuiesc peretii SE pun tavanele glet etcDupa ce ati terminat cu finisajele dupa aia se monteaza centrala Dar pentru mai multe detalii va dau un numar de telefon sa vorbim mai detaliat >Va multumim 0764454360

Silviu in mai 7th, 2016

Buna ziua,
Dupa cum a spus si colegul meu, avem nevoie de mai multe informatii din partea dvs.
Astept raspunsul dvs pe adresa de email: structoteam@gmail.com sau tel :0735932660.
Va multumim.

Radu in mai 8th, 2016

„Cat ar mai fi de investit la o casa la rosu?” Pai depinde de materialele folosite in finisaje. Adica intre 120 si 230 % , fata de ce ati cheltuit initial ptr. construirea la rosu.

ion in mai 9th, 2016

buna ziua daca puteti sa trimiteti un plan va pot face un deviz de lucru pentru fiecare punct de lucru -instalatie sanitara ,termica ,tencuiala ,glet ,sapa tot ce dorit sa faceti instalatie electrica ,daca doriti puteti trimitev pe dorygra_conssrl@yahoo.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii