Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri manopera pensiune, 400 mp amprenta


Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti si mie cat ar fi manopera la o mica pensiune, cu amprenta la sol de 400 m2, etaj 250. Am avut cateva oferte de 30 mii euro, mie mi se pare cam mult.


Intrebare de la Petrica, pe adresa redactiei: Costuri manopera pensiune, 400 mp amprenta.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Liviu in mai 28th, 2016

Diriginte de santier 0746052888

Marius in mai 28th, 2016

Buna ziua

Pentru a va putea face obosește de preț/manopera pentru întreg ansamblu am nevoie de planșele de proiectare trimise pe adresa de email menționata mai jos.
Cu siguranța oferta mea o sa fie mult mai avantajoasa ca cea primită.

Aștept cu interes răspunsul Dvs.

Marius Serban in mai 28th, 2016

Bună ziua.
O construcție cu suprafața de 650 mp nu e deloc mica.
În alta ordine de idei fără un proiect de execuție nu se poate face o oferta ferma.
Orientativ însă prețul se învârte în jurul a 35-40 euro/mp.

Mircea in mai 28th, 2016

Pentru a va putea face o oferta de pret trimiteti-mi nr.de telefon pe email mircov11@yahoo.com.Cu respect.

CAVAS in mai 29th, 2016

Buna ziua
Pentru a primi cea mai avantajoasa oferta, va astept la tel. 0745315725 sau cavas33@yahoo.ro pina la data de 01.06.2016
CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM IN TOATE JUDETELE
* IMOBILE LA ROSU ( CASE, UNITATI TURISTICE, ALTE SPATII DE AFACERI SI DE BIROURI)
* PRELUAM IMOBILE LA ROSU, PENTRU EXECUTIA DE FINISAJE
* RENOVARI APARTAMENTE SI CASE VECHI

Laurentiu in mai 29th, 2016

Unde se v-a construi această pensiune?suntem din Brașov

Mihai Lazar in mai 29th, 2016

SC.Lazar Total C-Tii
Va ofera servicii de constructii case-vile la rosu sau la cheie,cu materialele firmei, servicii de consultanta tehnica, activitati de arhitectura,inginerie,detalii cu proiect la adresa email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

marinel in mai 29th, 2016

BUNA ZIUA
Pt oferta exacta trimiteti planse proiect pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie cu materialele noastre sau ale clientului STIMA

Florian in mai 29th, 2016

Buna ziua,pretul de 30 mii de euro e mare.Trimiteti documentatia pe adresa de mail florian2xy@yahoo.com pentru un pret corect.Va multumesc.

relu in mai 29th, 2016

Presupun ca cei care v-au dat acest pret au vazut proiectul lucrarii. Pentru ca altfel nu vad de unde aceasta suma. Daca vreti sa lucrati cu firma, pretul nu este mare daca include si tva si cheltuieli de firma. Unde v-a fi pensiunea ? Pentru un pret corect puteti trimite Proiectul complet pe aureliancretu67@yahoo.com. Cu stima ing.Aurelian Cretu.

Marius in mai 29th, 2016

Buna ziua Pentru un pret corect pe etape va rog trimiteti copie proiect la gmarius69@yahoo.com Relatii 0721123300 Cu stima

Mihai Ciuciudau in mai 30th, 2016

Mai oameni buni,pretul nu e prea mare,doar ca omul vrea unul mai mic.Daca mai pui o fosa septica,o terasa acoperita,o imprejmuire,bai la vreo 15-20 camere cu instalatiile aferente sau cine stie ce alte minunatii vedeti ca pretul sare lejer din suma vehiculata.Nu mai dati scoruri de astea de maidan ca omul le ia de bune si nu cred ca moare cineva de foame chiar..

Silvestru Sterie in mai 30th, 2016

Bună ziua!
Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.
Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

cristi in iunie 1st, 2016

Va multumesc pentru raspunsuri,desi nu prea ma ajutat,ideie este ca pensiunea consta in construirea la rosu fara nici o alta lucrare in plus

Sergiu in iunie 2nd, 2016

Buna ziua,

Va pot face o oferta rezonabila pentru constructia la rosu a pensiunii. Imi puteti lasa datele de contact pe adresa sergiugabriel10@gmail.com pentru a discuta mai multe detalii si va voi face o oferta in cel mai scurt timp. Multumesc!

Mihai Lazar in iunie 2nd, 2016

Buna dimineata d-le Cristi,
Dupa intrebare si raspunsuri, am citit raspunsurile de pe aceasta pagina si stau sa ma intreb daca sa rad sau sa plang ? eu am terminat scoala acum vre-o 40 de ani astia sunt copii dar habar nu au sa scrie, sa compuna o propozitie, uitati-va la raspunsuri si radeti sau plangeti dupa cum credeti de cuviinta.Preturile la manopera in constructii sunt in functie de cantitatile de materiale, exemplu daca o casa are in proiect 5000 kg fier si alta 10.000 nu este acelasi pret, pretul creste sau scade in functie de cantitatile de materiale din extras. Nu va luati dupa cei ce dau pretul cel mai mic la mp de constructie, va mint, ca sa va prinda dupa care vin cu pretentii si va cer alti bani, nu le dati va lasa cu lucrarea neterminata. Mult succes va doresc.
Cu respect,
Mihai Lazar

Laurentiu in iunie 2nd, 2016

Răspuns obiectiv ar fii așa:26000 euro manoperă cu panouri ,popi,mai compactor,vibrator beton etc.exceptie face utilaj săpături.

Florian in iunie 2nd, 2016

Buna seara,am solicitat,ca si altii asemeni sa ni se trimita documentatia pentru intocmirea ofertei de pret si nu am primit nimic.Eu unul,cred ca e vorba de o cacialma.De fapt nu e vorba de nici o pensiune Omul se distreaza si ne pune pe noi pe jar.Asa ca,sa ne vedem de-ale noastre……..

Stefan Sorin in iunie 7th, 2016

Buna ziua ! manopera la rosu 20000 euro . tel 0766418405 .

Laurentiu in iunie 7th, 2016

Of,of.Au scazut preturile considerabil.Mai are un pic d-nul Cristi si o face la jumătate de preț fata de firma aleasă ca obiectiv.Salariile si pretențiile angajaților cresc,iar d-voastra domnilor munciți mai ieftin.E f bine;ma bucur ca reușiți să supraviețuiti.La 30 euro/mp manopera va dau eu lucrare la Brasov si ma ocup eu de materiale si toate cele.

Florian in iunie 7th, 2016

Buna ziua,pentru Laurentiu,30 de euro/mp este ceea ce se utilizeaza pe acest site.Daca il urci,vine altul si-l ofera el,si are trecere.Iar dumneata,stai si critici in continuare.Astea sunt vremurile.In zadar ai dreptate,caci vorbesti intr-un pustiu,vorba poietului……..

Laurentiu in iunie 7th, 2016

Dacă nu ați observat acesta este un forum unde lumea cere păreri ca si acest domn Cristi.El nu a zis că caută constructor si uite-asa ne-am agitat cu toții,tu te superi fără dreptate ,dar cel puțin omul s-a lămurit că e scump cel pe care îl avea.Se pare că nu căuta contructor deoarece am înțeles că nu a trimis nimănui proiect pt oferta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii