Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare mobila bucatarie daca faianta e bej?

Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti ce culoare ar trebui sa aiba mobila de bucatarie, intr-o bucatarie micuta cu faianta si gresie de culoare bej? Va multumesc!


Intrebare de la Mariana, pe adresa redactiei: Culoare mobila bucatarie daca faianta e bej?

Un răspuns la “Culoare mobila bucatarie daca faianta e bej?”

Buna, Mariana!

Detaliul extrem de important pe care l-ai furnizat in intrebarea ta si anume ca ai o bucatarie mica, ma indeamna sa-ti recomand sa te orientezi spre mobila alba sau ivoire (crem deschis). Nu te speria cu gandul la intretinerea acestei culori. Din experienta proprie iti pot spune ca un mobilier deschis este mult mai usor de intretinut decat unul in culori inchise. Si ma refer chiar la mobila de bucatarie.

Daca vrei sa accentuezi in vreun fel mobila, considerand ca albul sau cremul pot fi prea comune sau plictisitoare, asorteza-o unui blat maro inchis, dar asigura-te ca acesta este confectionat dintr-un material extrem de rezistent, intrucat suprafetele in culori inchise expun mai bine ca oricare altele fiecare zgarietura, oricat de mica ar fi aceasta.

Alte variante pe care le poti lua in calcul sunt combinatiile cromatice alese in amenajarea urmatoarelor 3 bucatarii cu suprafata de doar 6 mp fiecare:

https://www.casadex.ro/2016/05/bucatarie-bucuresteana-de-6-mp-amenajata-practic-si-eficient/

https://www.casadex.ro/2016/01/iata-cum-poti-amenaja-o-bucatarie-mica-si-moderna-de-doar-6-mp/

https://www.casadex.ro/2016/02/bucatarie-de-6-metri-patrati-proiectata-de-un-arhitect-roman/

Spor la amenajat si decorat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *