Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc oferte pentru constructie pe cadre in Giurgiu

Buna ziua, ma intereseaza oferte pentru constructia prin credit de constructii (banca Unicredit), casa P+M (pod mansardat doar pe jumatate din amprenta la sol a constructie – cu inaltime la coama 2 m), acoperis in 2 ape. Amprenta la sol 94 m2, suprafata totala aprox 130-135 m2.


Constructie pe cadre si caramida, Locatia Sabareni judet Giurgiu. Utilitati – curent distanta aprox 50/60m, apa in 3/4 zile de la inceperea lucrarii. Ma intereseaza pret m2 la cheie (atat cu cat si fara materiale) cat si timp de executie. Detalii: parter 2 dormitoare x 14 m2, hol x 7 m2, living x 33m2, bucatarie x 12,64 m2, 2 bai (1x 3,60m2 si 1x 4,41m2), camera tehnica x 2,25m2 si camara x 2,33m2 , pod/mansarda open space cu scara retractabila. Proiectul este in lucru si va fi gata la mijlocul lunii mai. Pentru moment pot oferi schita pentru parter si cateva proiectii cu titlu general. Posibilitate de incepere a lucrarii inceputul lunii iunie.

Astept sa fiu contactat pe adresa de mail katalin1977@yahoo.com Atentie obligatoriu deviz general, contract cu garantie pe lucrare, diriginte de santier, evaluari pe stadii de executie, plati pe stadii de executie, firma cu activitate in constructii si portofoliu de lucrari, fara probleme financiare. Nu se fac plati in avans. Decontari pe baza de proforme si stadii de executie etc. Conditiile de mai sus apartin bancii care ofera creditul. Cu multumiri.

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Doresc oferte pentru constructie pe cadre in Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *