Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Expira autorizatia de constructie. Trebuie intabulata casa inainte?


Buna ziua! Autorizatia de constructie imi expira in 15 iunie, pana la aceasta data trebuie declarata casa pentru impozitare sau trebuie si intabulata? Cu cat timp inainte trebuie sa ma apuc de acte pentru a nu depasi termenul? Poate fi intabulata si dupa 15 iunie?


Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Expira autorizatia de constructie. Trebuie intabulata casa inainte?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Laurentiu in mai 15th, 2016

Dacă nu ați avut autorizația pentru 36 de luni poate fii prelungită si nu e nevoie să intabulati acum.dacă va apucați de intabulare ,trebuie să cereți la primărie certificatul de edificare a construcției după noua organizare(fost numit certificat de urbanism pt dare în folosință)asta împreună cu procesele verbale ale construcției.dacă nu ați făcut acestea contactați un diriginte de șantier.o să mai aveți nevoie si de Topometrist ,ca de fapt el face intabularea pe baza certificatului si măsurătorilor ce vor fii efectuate de acesta din urma.

Dana in iunie 2nd, 2017

Buna ziua
Daca a expirat certificatul de urbanism , avizele obtinute mai sunt valabile?

Se poate depune concomitent la primarie cererea pentru autorizatia de constructie a unui etaj retras a unei cladirii existente si cererea pentru prelungirea certificatului de urbanism?

Multumesc

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii