Categorii
Intrebari de la cititori

Idei alegere culori pentru a nu incarca prea tare livingul

Buna ziua. Am o dilema in ce priveste alegerea culorii coltarului. Toata mobila este alba, iar peretele cu biblioteca este turcoaz. As vrea ca si draperiile si coltarul sa contina culoarea aceasta, fara insa a incarca prea tare livingul. Imi puteti da o idee? Va multumesc!


Intrebare de la Corina, pe adresa redactiei: Idei alegere culori pentru a nu incarca prea tare livingul.

2 răspunsuri la “Idei alegere culori pentru a nu incarca prea tare livingul”

Buna, Corina!

In acest moment nu stiu un magazin spre care sa te indrum, dar ideea care mi-a venit este urmatoarea: sa gasesti o stofa de draperii din care sa poate fi confectionate si huse pentru pernutele decorative si care sa contina gri, alb, cappuccino, violet sau mov si turcoaz. Stiu ca par a fi cam multe culori, insa daca proportia acestora este aleasa bine (cred ca am vazut la un moment dat niste pernute astfel colorate la Jysk), rezultatul este unul cel putin interesant. ideea este ca nuantele neutre (griul si/sau maroul cappuccino)sa ocupe suprafata mai mare a stofei, iar celelalte culori sa fie doar sub forma de accente cromatice.

Acestea fiind spuse, tin sa mai adaug ca pentru oltar as alege un gri mediu sau un maro cafea cu lapte (inclin mai curand spre gri).

Spor la amenajat si decorat! 🙂

Buna ziua. Numai manopera care include,demolat, structura partier(fiidca riscati, mansarda direct pe casa veche),planseu grinzi si mansarda cu invelitoare aproximativ 10000 lei(fara transport, in functie de locatie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *