Categorii
Intrebari de la cititori

Inlocuire acoperis in 4 ape cu unul in doua ape

Casa 10/8 m din BCA de 25 cm grosime, inaltime de 3 m din care 0,50 m temelie beton, acoperita cu tabla in 4 ape, fara structura de rezistenta din beton, doar centura la acoperis. Se poate inalta cu inca 1 m din BCA de 15 cm grosime si reface acoperisul in 2 ape? Multumesc!


Intrebare de la Mitty, pe adresa redactiei: Inlocuire acoperis in 4 ape cu unul in doua ape.

9 răspunsuri la “Inlocuire acoperis in 4 ape cu unul in doua ape”

La 10 / 8 m … banui ca vrei sa faci si un pod/mansarda ceva acolo sus … ca altfel nu vad de ce ai modifica doar acoperisul.
Daca nu ai stalpi – atunci ar trebui sa-i faci cel putin pe mijloc 2 pentru sustinerea planseului si cate unul pe fiecare colt exterior si jumatatea distantei pe fiecare latura. torni o centura armata care sa lege stalpii si o grinda centrala si apoi poti sa zidesti linistit inca 1 metru pe toate laturile si ai si sustinere la acoperisul in doua ape.

Găsiți un proiectant bun sa va dea o soluție pentru dilema dumneavoastră. Asta înseamnă proiect avizat, semnat si stampilat. Aprobările pentru modificarea construcției le veti obține pe baza proiectului. Găsiți apoi constructori care sa va faca executia conform proiectului.
Si a-ți scăpat de dileme. Raspunderea revine proiectantului in totalitate, dacă un constructor va face executia conform proiectului. Aveti semnaturi la recepția lucrărilor finalizate si din partea proiectantului, din partea constructorului, dar si din partea unui diriginte de șantier (daca vreți să dormiți liniștit la noapte).
Mult succes.

Fabricutza De Kasutze-Iasi
foreman_construct_building@yahoo.com

Buna ziua sa poate face supra etajare dar nu neaparat din BCA ci din
lemn.Grinzii de sustinere DE 12CM X 20 CM , podit cu OSB de 1,8cm sau de 2,0cm.
Daca aveti un proiect sau o schita si ne puteti trimite prin email.
Adress ; gerendahazak@freemail.hu
tel; 0744 207 743. Cu stima!

Buna seara!Cat m ar costa un acoperis in patru ape pe o amprenta de 120 mp.Ce tabla este mai ok ca si calitate pret?

Buna seara.M-ar interesa o firma care sa se ocupe de obtinerea tuturor avizelor pentru renovarea si consolidarea si modificarea unei case batranesti cu 5 camere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *