Categorii
Intrebari de la cititori

Mi-e greu sa aleg culorile potrivite pentru mobilier

Buna ziua. Am ajuns si eu la interior si imi este greu sa aleg culorile potrivite, pentru mobilierul de living, am parchetul gri cu pliante maro, geamuri maro, usile de interior. Ma gandeam sa le fac albe, scara interioara de beton sa o imbrac in lemn natural, iar la mobilier si canapea nu știu ce culori as putea alege. Multumesc frumos.


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Mi-e greu sa aleg culorile potrivite pentru mobilier.

Un răspuns la “Mi-e greu sa aleg culorile potrivite pentru mobilier”

Buna, Vasile!

N-am inteles prea bine, ai ales sau nu usile de interior si ce culoare au acestea?

Scara interioara, asa cum imi place mie, ar trebui sa aiba contratreapta alba si treapta din lemn. Prin urmare, eu asa as face-o – mi se pare ca rezultatul final este unul elegant. pe de alta parte, daca iti doresti sa imbraci integral in lemn scara din beton, o poti face, dar sugestia mea este sa alegi o culoare cat mai apropiata posibil de cea a parchetului sau de cea a plintelor si tamplariei. Nu mi-ai spus nimic nici despre balustrada, din ce material este sau va fi confectionata?

Pentru mobila si pereti, asa cum sunt convinsa ca ai descoperit deja, ai o multime de variante din care ai putea alege. Eu nu-ti pot recomanda una anume, intrucat nu-ti cunosc gusturile in materie de culoare sau stil si nici cat de mari si luminoase sunt camerele. Cum de altfel nu stiu nici cate piese de mobilier va contine fiecare camera in parte. Ca o recomandare generalista, daca vrei, iti voi spune ca eu m-as orienta spre culori neutre, calde si luminoase, usor de asortat acum si pe viitor, cand poate vei simti nevoia de schimbare. As evita combinatiile agresive si brutale si as miza mult pe lemn si poate chiar caramida aparenta.

As vrea sa te pot ajuta mai mult, dar am prea multe necunoscute in datele problemei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *