Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Parchet sau gresie la incalzire in pardoseala?


Buna ziua. Va rog, un sfat – am incalzire in pardoseala tot parterul casei si nu reusesc sa ma hotarasc ce sa pun pe jos, parchet sau gresie? Imi place mult parchetul, dar voi avea acelasi randament la caldura? Multumesc!


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Parchet sau gresie la incalzire in pardoseala?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ALINA in mai 9th, 2016

Buna ziua,
eu vorbesc din prisma utilizatorului de incalzire in pardoseala, nu cunosc termenii specifici asa ca o sa imi cer scuze daca tehnic nu dau multi termeni , dar pot sa va spun ca parterul casei mele este cu gresie de exterior (neparat de exterior ca sa reziste la modificari de temperatura) iar la etaj este parchet click de 8 mm.

Pot sa spun ca la parter, este mai mult timp placuta atmosfera in sensul ca gresia se comporta ca si o samota, odata incalzita, se raceste intr-un timp mai indelungat decat parchetul, deci si cupleaza mai rar centrala…, in plus ca si o chestiune practica, fiind parterul casei si purtandu-se mai multa mizerie de afara, mai ales daca curtea nu este amenajata cu trotuare, gazon…etc, se da cu mopul mai des, iar parchetul nu stiu cum s-ar comporta daca ar trebui spalat asa de des.

Sper ca v-am fost de folos in decizia dvs

Fanel in mai 9th, 2016

Buna Maria!

Pentru incalzirea prin pardoseala, cel mai eficient material dtpdv este Gresia teracotata.Sanatate

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii