Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret nivelare teren in zona Rasnov, Brasov


Buna ziua. Va rog sa-mi faceti o oferta aproximativa de pret pentru nivelarea unui teren aflat in zona Glajerie – Rasnov. Detalii:
Suprafata teren: 1500 m2. Din totalul acestei suprafete, 250-300 m2 sunt cu o diferenta de nivel de peste 1 m inaltime (doar aceasta suprafata trebuie nivelata prin eliminarea surplusului de pamant – o parte din acesta vreau sa fie mutat in cealalta margine a terenului (pe post de dig) unde se afla un parau). Pe aceasta suprafata sunt crescuti si arbusti destul de desi. Pe teren se mai afla si doi brazi mari pe care in principiu vreau sa-i tai si sa le scot si buturugile din pamant. Pe acest teren urmeaza sa fie contruita o casa de vacanta. Multumesc.


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Pret nivelare teren in zona Rasnov, Brasov.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in mai 25th, 2016

Buna. Dupa cele descrise de dv. Lucrarea aceasta pot sa va execut cu 30000 lei cu stima Nelu nr 0752170901

Laurentiu in mai 25th, 2016

Va facem cu aproximativ 8000-10000 lei.in funcție de distanța care o avem până la digul care vreti să-l faceti.va pot da tel pe mail ca să discutăm.scrieti-mi pe expoplus.ro@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii