Categorii
Intrebari de la cititori

Rog idei culori mobila bucatarie open space

Buna ziua. Va rog frumos sa imi dati si mie o idee ce culoare (culori) ar fi cea mai potrivita in alegerea unei mobile pentru urmatoarea bucatarie:
– open space dimensiuni 3,10*3 m (peretele cu fereastra este cel de 3 m si este pozitionat geamul central).
– faianta este o combinatie de gri foarte deschis cu wenge (faianta este pozitionata pe lungime 60 cm cred/20 lucioasa), iar gresia o nuanta de maro inchis.
Eu ma gandeam la varianta fronturi mobilier gri foarte deschis lucios cu blat wenge. Va multumesc anticipat.


Intrebare de la Lumi, pe adresa redactiei: Rog idei culori mobila bucatarie open space.

Un răspuns la “Rog idei culori mobila bucatarie open space”

Buna, Lumi!

Ideea de mobila gri deschis cu blat wenge este potrivita din punct de vedere cromatic cu finisajele alese pana acum. Insa griul, desi o culoare neutra si usor de integrat in orice decor, poate aduce raceala unui spatiu. De aceea cred ca ar trebui sa iei in calcul si achizitionarea catorva elemente colorate, care sa invioreze cumva spatiul. Ideal ar fi sa alegi aceeasi culoare pe care o vei folosi in calitate de accent cromatic si in livingul open space. Nu stiu daca te-ai gandit la acest lucru pana acum, dar aceasta culoare poate fi turcoaz, verde fistic, lila, mov sau chiar rosu. Iata cum arata o bucatarie gri cu cateva note lila: https://www.casadex.ro/2015/03/bucatarie-frumoasa-amenajata-de-un-barbat-imagini-inainte-si-dupa/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *