Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa evidentiez peretele cu mobila sau pe cel cu canapeaua?


Buna dimineata! Am o intrebare si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Care perete este indicat sa il evidentiezi cu o alta culoare: cel cu canapeaua sau cel cu mobila? Va multumesc anticipat!


Intrebare de la Amalia, pe adresa redactiei: Sa evidentiez peretele cu mobila sau pe cel cu canapeaua?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in mai 31st, 2016

Buna, Amalia!

Nu stiu daca exista o regula in acest sens, alegerea, cred eu, depinde de preferintele fiecarui proprietar in parte, de configurarea mobilierului in camera cu pricina, de felul in care cade lumina pe pereti etc. Stiu ca raspunsul meu te poate descuraja, insa nu-ti pot face o recomandare orbeste, fara sa vad cum arata decorul. As mai putea adauga urmatoarele: daca mobila pe care o vei alege sau ai ales-o deja ocupa putin din intreaga suprafata a peretelui si este in culori deschise, poti alege sa accentuezi cromatic acest perete, mai ales ca il poti decora pe cel din spatele canapelei cu ajutorul unuia sau mai multor tablouri :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii