Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa inlocuiesc duzele de la plita cu cele pentru GPL


Buna ziua. Ma poate ajuta cineva intr-o problema? Am o plita pe gaz marca constructa cm17350/06 si cred ca duzele sunt pentru gaz natural deoarece cand aprind aragazul imi scoate noxe si flacara este galbuie rosiatica. Eu aragazul il folosesc la butelia gpl, locuiesc in Rm. Sarat, judet Buzau si as vrea sa stiu daca se pot inlocui duzele de gn cu duze de gpl si de unde pot procura aceste duze pentru marca mea de aragaz.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Vreau sa inlocuiesc duzele de la plita cu cele pentru GPL?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

gelu in mai 6th, 2016

scoate-ti toate duzele existente in aragaz,inclusiv cea de la cuptor,mergeti la un magazin care comercializeaza aceste produse,si ai aratati vanzatorului duzele,pentru gpl,dar sa aiba acelasi filet ca sa le puteti inlocui.le puneti pe cele noi in locul celor vechi,stringeti bine,si puteti face proba la plita.ATENTIE!!! DACA NU AVETI CUNOSTINTE DESPRE ACEASTA OPERATIUNE CHEMATI UN OM CALIFICAT SA FACA TREABA.nu va jucati cu asa ceva.PERICOL DE EXPLOZIE,SI VATAMARI SAU CHIAR DECESUL UNOR PERSOANE.

Melania in mai 29th, 2016

in mod normal cand ati cumparat aragazul vi s-au dat si duzele pentru cealalta varianta. intr-adevar e o flacara galben-rosiatica oxidanta care afuma oalele, in general. si nu e greu deloc. si daca nu mai aveti duzele de la cumpararea aragazului sau poate nu l-ati cumparat dvs- varianta cealalta e sa mergeti la magazinul de instalatii. si sa va uitati si la valoarea inscrisa pe duze-cred ca se scrie diametrul interior.

Cristurean in iunie 27th, 2017

Buna am un aragaz casa bianco si nu stiu cum se schimba duza de la cuptor daca poate cineva sagen majute va multumesc

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii