Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa inlocuiesc duzele de la plita cu cele pentru GPL

Buna ziua. Ma poate ajuta cineva intr-o problema? Am o plita pe gaz marca constructa cm17350/06 si cred ca duzele sunt pentru gaz natural deoarece cand aprind aragazul imi scoate noxe si flacara este galbuie rosiatica. Eu aragazul il folosesc la butelia gpl, locuiesc in Rm. Sarat, judet Buzau si as vrea sa stiu daca se pot inlocui duzele de gn cu duze de gpl si de unde pot procura aceste duze pentru marca mea de aragaz.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Vreau sa inlocuiesc duzele de la plita cu cele pentru GPL?

3 răspunsuri la “Vreau sa inlocuiesc duzele de la plita cu cele pentru GPL”

scoate-ti toate duzele existente in aragaz,inclusiv cea de la cuptor,mergeti la un magazin care comercializeaza aceste produse,si ai aratati vanzatorului duzele,pentru gpl,dar sa aiba acelasi filet ca sa le puteti inlocui.le puneti pe cele noi in locul celor vechi,stringeti bine,si puteti face proba la plita.ATENTIE!!! DACA NU AVETI CUNOSTINTE DESPRE ACEASTA OPERATIUNE CHEMATI UN OM CALIFICAT SA FACA TREABA.nu va jucati cu asa ceva.PERICOL DE EXPLOZIE,SI VATAMARI SAU CHIAR DECESUL UNOR PERSOANE.

in mod normal cand ati cumparat aragazul vi s-au dat si duzele pentru cealalta varianta. intr-adevar e o flacara galben-rosiatica oxidanta care afuma oalele, in general. si nu e greu deloc. si daca nu mai aveti duzele de la cumpararea aragazului sau poate nu l-ati cumparat dvs- varianta cealalta e sa mergeti la magazinul de instalatii. si sa va uitati si la valoarea inscrisa pe duze-cred ca se scrie diametrul interior.

Buna am un aragaz casa bianco si nu stiu cum se schimba duza de la cuptor daca poate cineva sagen majute va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *