Categorii
Intrebari de la cititori

Vrem sa finisam tavanele unei case din Gorj?

Buna ziua, am o casa in constructie in judetul Gorj. Dorim sa o tencuim interior si exterior in acest an. Tavanele dintre camere si mansarda sunt de lemn-grinzi, scandura si inca un rand de lanti pe interior deoarece doream sa le incarcam clasic cu cercuiala si incarcatura de ciment. Ce alte optiuni as avea? Rigips, izolatie, etc… ma intereseaza tavanele.


Intrebare de la Constanta, pe adresa redactiei: Vrem sa finisam tavanele unei case din Gorj?

6 răspunsuri la “Vrem sa finisam tavanele unei case din Gorj?”

Buna seara .Normal e indicat tavanele cu rigips si vata minerala pentru mai multe detalii 0764454360

In prezent se pune vata dupa care rigips sau osb.pt mai multe detalii tel 0749 010 208 remus tg jiu

Buna ziua,

Pentru tavane va recomand izolatie cu spuma poliuretanica cu celula inchisa.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la telefon: 0749.834.296

Multumesc !

Constanta,
Iti dau un sfat practic.
Datorita faptului ca tavanul este din grinzi de lemn , rezulta ca ai un tavan elastic.
In acelasi timp ai o mansarda locuibila care va fi incarcata cu ceva greutate si pe care vei circula in permanenta. Orice vei folosi , fie tencuiala directa pe sipca , fie rigips , vei avea in permanenta fisuri in tavan datorita elasticitatii acestuia. Incearca , sau mai bine gindeste daca nu este mai bun un tavan din lambriu de lemn (pin rosu eventual ca are fibra mai densa) lacuit ( ai o paleta larga de nuante)sau din MDF ,(exclus PVC) si nu vei avea nici o problema (se poate ignifuga si proteja f usor si impotriva carilor de lemn – se gasesc la orice magazin de bricolaj toate acestea). Lambriul de lemn eu l-am lacuit inainte de montaj pentru a-mi usura munca si arata excelent dupa f multi ani de la montaj.
PS. Nu am nici firma de constructii si nu sint nici distribuitor de materiale…

SALVE!IO SUNT DIN TG JIU SI AM CASA LA BAIA DE FIER …AM TAVANELE DIN BLANI SI LA UNELE CAMERE LE AM INCARCAT IN MODUL CLASIC CUM ZICEATI DVSTA :CERCUIT SI INCARCAT DAR TOT MERGAND PRIN POD NU PREZINTA MULTA GARANTIE SE FISUREAZA SI CHIAR CAD BUCATELE…ACUM RESTUL DE MIAU RAMAS DE FACUT PUN USB(LEMN PRESAT) DE 10-12 APOI ZAPADA ARTIFICIALA PTRU O BUNA IZOLATIE TERMICA SI APOI ADEZIV,PLASA TINCI,DRISCUIALA…CRED CA ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE…0729 417 639 PTRU DETALII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *