Alegere culori lacuire cabana din brad la munte

Va rog sa-mi dati un sfat, ce colori sa folosesc pentru lacuirea interiorului unei cabane la munte, din brad; podeaua, peretii (cu lambriu de brad), scara si usile sunt din brad. Multumesc frumos!


Intrebare de la Vera, pe adresa redactiei: Alegere culori lacuire cabana din brad la munte.


2 comentarii la “Alegere culori lacuire cabana din brad la munte”

 1. Buna ziua.
  Va invit sa vizionati pagina mea profesionala FB : Euroconstruct.eu
  Aveti la dispozitie informatii despre produsele ecologice utilizate, gama de culori si portofoliul lucrarilor.
  Pentru informatii suplimentare, consultanta gratuita.

  Cu stima
  Nicusor Tataruca
  0758 807 061

 2. Buna ziua, Vera!

  Pentru pereti as opta pentru o nuanta cat mai putin colorata, daca imi este permisa aceasta exprimare. Ba chiar as putea completa ca peretii pot fi acoperiti cu lac incolor, lucru ce ar mentine luminozitatea decorului. Asta daca lambriu se prezinta intr-o stare buna si nu are prea multe imperfectiuni ce ce se cer a fi mascate.

  Pentru pardoseala si scara interioara se poate merge pe o varianta ceva mai inchisa, solutie care va asigura un contrast cromatic cu peretii interiori ai casei. optiuni sunt multe, iar alegerea ar trebui sa se faca in functie de preferintele tale personale, dar si de imaginea finala a decorului, mahon, tec sau stejar fiind doar cateva dintre variantele disponibile pe piata.

  La final as vrea sa adaug ca as evita nuantele rosiatice, intrucat mi se par mai dificil de asortat. Spor la luarea deciziilor si la finalizarea decorului 🙂

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.