Categorii
Firme constructii

Alencon srl, Timis

Ce facem ? Oferind clientilor nostri calitate, economie, durabilitate, practica si design, Unde produsele Mobilier Urban, iluminatul stradal si spatiile de joaca pentru copii formeaza un grup de produse pentru care design-ul si asezare in teren joaca un rol fundamental.
Misiunea noastra: Inca de la inceput ne-am propus sa aducem un plus de operativitate, sa creem si sa mentinem un nivel ridicat de calitate si inovatie, care sa corespunda celor mai inalte standarde.
Valorile noastre: Calitate, economie, durabilitate, practica şi design.
Cum nu poti trai fara aer, la fel cum nu poti trai fara un loc bine amenajat, plin de splendoare care are inclus un mobilier urban de calitate, un iluminat stradal grandios si niste spatii de joaca pentru copii pline de viata si culoare.
Obiectiv: Obiectivul nostru principal este de a oferi bunăstare oamenilor din mediul urban, si facem acest lucru oferind calitate, economie, durabilitate, practica şi design, toate acestea cu scopul de a gândi in viitor, intr-o continua progresare cu societatea în general, şi aceste sectoare, în special.


Date contact Alencon srl, Timis
Adresa: Str. Iris, Nr.34, 300418, Timis, Timisoara
Mail: monicabarladeanu2@gmail.com
Telefon: +4 0256 216 741

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *