Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Bucatarii moderne decorate cu panouri din sticla colorata

1-panouri din sticla colorata in decorul bucatarieiMereu in cautare de nou, multi dintre cititorii nostri ne intreaba ce material ar putea folosi in finisarea peretelui din zona blatului de lucru din bucatarie in afara de obisnuita faianta. Alternative ar fi multe, insa unele dintre cele mai moderne sunt fara indoiala panourile decorative din sticla colorata.


Acest finisaj aparut relativ recent pe piata din Romania arata minunat in bucatariile amenajate in stil modern minimalist, echipate cu seturi de mobilier alb, dar si in cele dotate cu garnituri colorate sau cu furnir din lemn. Te poti convinge de acest lucru din galeria foto de mai jos.

Aspect continuu, decor spectaculos

Spre deosebire de faianta, mozaic sau alte finisaje similare panourile din sticla colorata ii confera suprafetei placate un aspect perfect neted si continuu. Mai mult, fiind realizate la comanda, aceste panouri acopera perfect zona ce necesita a fi placata, iar rezultatul final este complet lipsit de imbinari sau rosturi.

Iti recomand sa citesti si: Inlocuieste faianta din bucatarie cu panouri din sticla colorata.

Sticla colorata versus sticla imprimata digital

Pe langa panourile securizate colorate pe piata au aparut si cele imprimate digital despre care am scris pe larg in urmatorul articol: Bucatarii decorate cu panouri din sticla colorata imprimata digital, cele colorate sunt mai accesibile financiar avand totusi aceleasi calitati fizice.

Preturile se calculeaza pe metru patrat si variaza de la un producator la altul si in functie de grosimea foii de sticla. In principiu, preturile de pe piata autohtona oscileaza in jurul sumei de 50 Euro/mp, iar montajul este inclus si realizat chiar de catre producatorii acestor panouri. Mai multe detalii despre culorile din care poti alege, pret, timp de executie si montaj vei afla contactand una dintre firmele specializate in productia panourilor de sticla securizata colorata.

Si baia poate fi decorata cu panouri din sticla colorata

Iar daca te incanta gandul de a folosi acest finisaj in decorul casei tale, e bine sa stii ca acesta este potrivit si in finisarea baii, conferindu-i un aspect modern impecabil. Poti vedea cateva exemple si mai multe informatii pe aceasta tema aici: Panouri colorate din sticla pentru baie.

Sursa foto: DigsDigs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *