Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa constructori in Ilfov – finisaje si amenajare gradina

Am nevoie de echipa de constructori pentru tencuiala decorativa, terasa, invelitoare si amenajare gradina. Locatie Comuna Berceni, Ilfov, in perioada septembrie – octombrie 2016.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Caut echipa constructori in Ilfov – finisaje si amenajare gradina.

7 răspunsuri la “Caut echipa constructori in Ilfov – finisaje si amenajare gradina”

Suntem o echipa de constructori din Prahova cu experienta si lucram la preturi accesibile.Ne gasiti pe Facebook la adresa:homesteelconstruct sau la urm. nr. de tel:0720874667(Dan)
Va multumim!

SC.Lazar Total Constructii
PRELUAM CASE – VILE la rosu pentru finisari la cheie, executam inclusiv instalatiile sanitare si instalatiile electrice, pentru oferta de pret si alte detalii, va rugam sa ne trimiteti planurile la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Stefani best garden
Amenajam gradini la preturi foarte accesibile
Relati..tel,0728553888va asteptam sa colaboram .

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii.DACA V-AM TREZIT INTERESUL NE GASITI LA NR.TEL 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua D/na Anca, execut constr.civile si industr.,toata gama de finis.int.si ext. seminee clasice si moderne, piscine, pardoseli epoxidice, sisteme de captare si drenaj pt.amenajarea spatiului verde sau gradina si multe altele.Precizez ca am o vasta experienta in domeniu cu activitate de peste 28 ani.Daca doriti sa mi trimete ti o adresa a mail va pot atasa foto cu lucrari recent executate atat in Romania cat si in alte state europene. Nr.meu de tel. 0733355213 sau artigianoconstruct@gmail.com. O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *