Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa aleg pentru gresia si faianta din baie? Usa e wenge

Buna, aș fi tare recunoscatoare daca m-ați ajuta in urmatoarea problema. Sunt in plin proces de renovare si nu stiu ce culoare sa aleg pentru gresia si faianta din baie. Usile apartamentului sunt wenge, parchetul gri deschis, peretii albi si dorim culoare in baie. Ne face cu ochiul o gresie de un albastru (larissa de la dedeman), iar faianta o dorim tot alba cu niste placi cu model de culoarea gresiei. Ar fi foarte gresita alegerea, tinand cont de faptul ca usa este wenge?


Intrebare de la Adriana, pe adresa redactiei: Ce culoare sa aleg pentru gresia si faianta din baie? Usa e wenge.

4 răspunsuri la “Ce culoare sa aleg pentru gresia si faianta din baie? Usa e wenge”

Buna, Adriana!

Nu este deloc gresita combinatia aleasa, iar daca vrei sa te asiguri ca baia va fi legata vizual de decorul celorlalte incaperi ale casei, poti alege un dulap/masca pentru lavoar wenge si o oglinda in rama de aceeasi culoare. De asemenea, poti completa combinatia alb-albastra a faiantei Larissa cu cateva insertii decorative, asa ca in urmatoarea imagine: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/16/10/c2/1610c26c4a41e2ede09fe859469f85a3.jpg

Spor la decorat si amenajat!

Vă mulțumesc pentru răspuns! Ma bucur ca este în regula combinația. Asa voi face!

buna ziua.
eu as merge pe culori de bej cu crem in ceea ce priveste baia. iar masca de la chiuveta si dulapul cu oglinda sa fie wenge. am vazut o combinatie f reusita in ikea.
spor la renovare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *