Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa fie faianta in bucatarie – rog sfaturi

Buna! Renovez bucataria, la bloc si am nevoie de niste sfaturi. M-am hotarat in sfarsit ca mobila sa fie alba, hota, plita gri (inox) si cuptorul are pe margine gri. Ce culoare sa fie faianta care vine la mobila? Parchetul sa fie culoarea lemnului foarte deschis, alb-gri sau gri? Peretii? Mentionez ca vreau ca bucataria sa fie alb, gri si verde fistic. Vreau ca verdele fistic sa fie doar accesoriile, ca atunci cand ma plictisesc de verde sa pot accesoriza cu alta culoare. Va multumesc!


Intrebare de la R, pe adresa redactiei: Ce culoare sa fie faianta in bucatarie – rog sfaturi.

3 răspunsuri la “Ce culoare sa fie faianta in bucatarie – rog sfaturi”

Buna, R!

Pentru ca ai spus ca vrei bucataria sa contina culorile alb-gri-verde fistic, iar mobila s-a stabilit ca va fi alba, eu cred ca ai urmatoarele optiuni:

– parchet lemn deschis si faianta alba cu blat din lemn deschis;
– parchet lemn deschis si faianta ce imita lemnul, in aceeasi culoare cu parchetul;
-parchet gri mediu cu faianta moderna din placi dreptunghiulare montate pe orizontala;
– parchet gri mediu cu faianta alba si blat gri.

Daca as alege eu, as merge pe una dintre primele doua variante. Consider ca lemnul natur scoate mai bine in evidenta calitatile verdelui fistic 🙂

Mulțumesc pentru promptitudine!!! Va rog să-mi spuneti daca aleg primele două variante, peretii cu ce culoare să.i zugravesc? Alb?crem? Eu m-am gândit la alb si un perete verde fistic aș îndrăzni,să înveselesc un pic.Ce părere aveti?

Fiind vorba despre bucatarie – un spatiu in care peretii se murdaresc mai rapid decat ne-am dori – consider ca albul este alegerea ideala, fiind usor de improspatat. Si pentru ca iti place verdele fistic (si mie imi place foarte mult), il poti folosi pentru accentuarea unui perete sau a unei portiuni de perete, cum ar fi zona din dreptul locului de luat masa, spre exemplu. Si asa cum spuneai in intrebarea initiala, il vei putea apoi asorta cu diverse accesorii verde fistic pe care le vei aduce in decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *