Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri casa structura lemn, panouri sandwich, 35 mp

Cat ma costa o casa pe structura de lemn, panouri tip sandwich, 35 mp utili construiti; 1 camera, 1 baie, 1 living + bucatarie, terasa deschisa 17 mp la stadiul semifinisat cu fundatie cu tot. 2 usi exterioare, 2 interioare, 3 geamuri, invelitoare sindrila bituminoasa, instalatie electrica standard, instalatie sanitara. Casa ar fi de vacanta pe perioada verii, nefiind locuita permanent.


Intrebare de la Barna, pe adresa redactiei: Costuri casa structura lemn, panouri sandwich, 35 mp.

10 răspunsuri la “Costuri casa structura lemn, panouri sandwich, 35 mp”

Buna ziua,

In ce locatie va fi amplasata ?
Firma noastra este specializata in constructiile de case pe structura lemn . Va putem livra structura in kit si pana la ce grad de finisare doriti dv . Astept date de contact pentru a va da mai multe explicatii .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456
m_u_c1992@yahoo.com

Revin cu cateva detalii.
Detalii schita:
Dimensiuni – baie 180/200
– dormitor 320/300
– living + bucatarie 500/400
– hol 180/100
– terasa fata 400/150
– terasa spate 700/100/250/300

-Fundatie, structura lemn, panouri termoizolante,panouri tip sandwich placat exterior cu polistiren de 5 cm si tencuiala decorativa iar interior rigips vopsit in lavabila alba sau
-placat cu lambriu de 16 mm exterior si interior, barna de 90 mm, izolatie vata minerala in perete, invelitoare acoperis sindrila bituminoasa, terasa fata si spate deschisa(la terasa ma gandesc ca se poate pune pe piloni – adica sa nu mai fac fundatie si pt. terasa total 17mp)
Instalatie electrica standard.Instalatie sanitara.

Buna ziua
Avem deja proiecte mici la suprafata ceruta de dumneavoastra, preturile pornesc de la 5000 euro chertata grosime perete de 40mm, pana la 13000-14000 euro din panouri sandwich cu izolatie.
Puteti intre pa pagina noastra de internet sa vedeti si casutele de gradina standard, cu suprafele de la 4mp pana la 50mp
Cu respect
Rosu Bogdan
tel:0735307958

Buna seara! Eu am fundația făcută. Vreau sa mai lipesc o camera unde e făcută doar fundatia la o casa renovata deja, pe lemn din cheie si doresc sa fac si aceasta camera tot din lemn si am nevoie de materiale pentru trei pereți, si acoperișul. Cat ma costa din panouri sandwich, sau eventual accept si alte sugestii, dar tot cu lemn si eventual izolație cu vata minerala cum este si restul constructiei.

Ma mai interesează sa fac si porțile, tot din lemn si lucrarea se afla in județul Argeș. comuna Uda

Bună ziua. Construiesc case la cheie la roșu cu materialele mele. pentru orice fel de întrebări sunați la nr de tel 0728779722 vă mulțumesc.

Buna ziua,
Ma intereseaza sa construiesc o casuta din panouri prefabricate cu dimensiunea aproximativa de 35 – 40 mp. La ce cost sa ma astept pe mp? Casa va avea un dormitor parter si un dormitor suspendat, baie, living si bucatarie open space.

Buna ziua ma intereseaza si pe mine o cladire de 80 mp din panouri sandwich, la ce pret ma ajunge tinand cont ca fundamental o sal fac eu si daca este necesar plan de constructie pentru aceste panouri. va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *