Categorii
Intrebari de la cititori

Culori mobilier – gresia si faianta sunt maro

Doresc sa mobilez bucataria. Gresia si faianta este maro, ce culori ar trebui sa aleg pentru mobilier. Eu mi-as fi dorit rosu cu crem dar nu sunt sigura ca se potriveste. Doresc ajutor pentru ca deja a luat masurile mai trebuie sa ma hotarasc la nuante. Va multumes mult!


Intrebare de la Marilena, pe adresa redactiei: Culori mobilier – gresia si faianta sunt maro.

Un răspuns la “Culori mobilier – gresia si faianta sunt maro”

Buna, Marilena!

Nu intuiesc ce nuanta de maro au faianta si gresia din bucataria ta. Pot sa-ti spun insa ca singurele nuante de maro pe care le vad potrivite in asociere cu un mobilier rosu sunt bejul deschis sau maroul wenge, insa acesta din urma folosit doar in cantitati mici (blatul de lucru). Altfel, rosul arata excelent in combinatie cu alb, cu negru, cu crem sau cu gri. Si rosul poate avea o multime de nuante, asa ca n-as vrea sa vorbim in termeni generalisti. In cazul in care gresia si faianta pe care le ai deja nu sunt deschise, risti sa obtii un decor incarcat si care va deveni apasator in timp.

Daca as fi in locul tau as merge mai curand pe un furnir de lemn deschis si luminos in combinatie cu crem, ca in exemplul de aici: https://www.casadex.ro/2016/02/bucatarie-de-6-metri-patrati-proiectata-de-un-arhitect-roman/

Daca totusi vei decide sa mergi pe varianta de rosu in cele din urma, iti recomand sa citesti urmatoarele articole, in care sper ca vei gasi niste idei care sa te ajute:

https://www.casadex.ro/2015/10/cum-asortezi-corect-mobilierul-de-bucatarie-cu-faianta/

https://www.casadex.ro/2015/06/dileme-decorative-cum-alegem-culoarea-mobilierului-de-bucatarie-partea-i/

https://www.casadex.ro/2015/06/alegerea-culorii-pentru-mobilierul-de-bucatarie-partea-ii/

Iti urez sa ai spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *