Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa decorez peretele opus celui cu tapet?

Buna ziua! M-am hotarat sa pun tapet pe peretele din spatele patului, ceva cu trandafiri, plin. Peretii camerei sunt albi. Intrebarea mea este: cum sa decorez peretele opus celui tapetat? Am inteles ca draperiile trebuie sa se asorteze cromatic si ca textura cu tapetul, un perete va fi ocupat cu dulapul dar cel din fata patului ramane alb. Cumn sa il scot din monotonie? Multumesc!


Intrebare de la Anamaria, pe adresa redactiei: Cum sa decorez peretele opus celui cu tapet?

Un răspuns la “Cum sa decorez peretele opus celui cu tapet?”

Buna, Anamaria!

Poti monta pe peretele respectiv una sau mai multe polite pe care sa asezi mici decoratiuni: lumanari, una sau doua vaze, fotografii inramate, tablouri, etc. Ca sa intelegi despre ce vorbesc, arunca o privire pe prima imagine din ultimul rand a galeriei foto din aritcolul urmator: https://www.casadex.ro/2014/02/cum-iti-poti-decora-casa-cu-tablouri-si-fotografii-galerie-foto/

Nu uita sa te asiguri ca politele se asorteaza la randul lor cu mobila din dormitor.

Pe de alta parte, in decorurile scandinave nu este gresit sa lasi peretele alb, asa cum este el. Parerea mea este ca ar trebui sa incepi prin a finisa si mobila camera si apoi sa vezi daca mai este cazul sa faci ceva cu acel perete. Este posibil sa constati ca e in regula sa-l lasi alb, simplu sau ca vrei sa montezi pe el un televizor (pentru ca tot este peretele opus patului).

Spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *