4 comentarii la “Mai ieftin cu materialele mele sau ale constructorului? (Bucuresti, Tunari)”

 1. Buna ziua domnule Gabriel,
  Mai ieftin este sa va cumparati materialele, dar la calitate vreti tot ieftin?adica mai pe intelesul d-voastra, doriti cele mai ieftine materiale de pe piata? Un constructor va poate scoate si el mai ieftin dar cu niste materiale mai de calitate, ma refer la caramida,scandura,grinzi,betoane,fier, etc. Dvoastra ca si beneficiar nu cunoasteti multe,nu stiti cum trebuie sa arate o caramida buna, un fier romanesc, o scandura, pe cand un constructor,care este intr-adevar constructor, le cunoaste perfect. Mai sunt probleme cu betoanele, care se mai diluiaza pe drum,unele de proasta calitate, un constructor le cunoaste dupa primul strop de ciment care curge.
  Cu respect,
  Mihai Lazar
  0766.813.228

 2. Buna ziua,domnul Mihai Lazar are dreptate.Constructorul stie mai bine ce materiale sa ia.In ceea ce privesc intentiile d-voastra,domnule Gabriel,cred ca 17-18000 de euro va ajung.Cu stima,Florian 0760065717

 3. Buna
  Cu materialele dv , va mutati pisica in curtea dv, Va exista riscul ca , constructorul sa va reproseze calitatea si sa ramaneti si cu plusul de naterial . Lasati constructorul sa-si ia responsabilitatea si sa si garanteze .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.