Categorii
Intrebari de la cititori

Mai ieftin cu materialele mele sau ale constructorului? (Bucuresti, Tunari)

Cam cat m-ar costa o casa la rosu de 8 metri latime si 11 lungime si beci sub terasa? Cum as iesi mai ieftin, cu materialele mele sau cu materialele constructorului? Locatia este langa Bucuresti in Tunari.


Intrebare de la Gabriel, pe adresa redactiei:

4 răspunsuri la “Mai ieftin cu materialele mele sau ale constructorului? (Bucuresti, Tunari)”

Buna ziua domnule Gabriel,
Mai ieftin este sa va cumparati materialele, dar la calitate vreti tot ieftin?adica mai pe intelesul d-voastra, doriti cele mai ieftine materiale de pe piata? Un constructor va poate scoate si el mai ieftin dar cu niste materiale mai de calitate, ma refer la caramida,scandura,grinzi,betoane,fier, etc. Dvoastra ca si beneficiar nu cunoasteti multe,nu stiti cum trebuie sa arate o caramida buna, un fier romanesc, o scandura, pe cand un constructor,care este intr-adevar constructor, le cunoaste perfect. Mai sunt probleme cu betoanele, care se mai diluiaza pe drum,unele de proasta calitate, un constructor le cunoaste dupa primul strop de ciment care curge.
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua,domnul Mihai Lazar are dreptate.Constructorul stie mai bine ce materiale sa ia.In ceea ce privesc intentiile d-voastra,domnule Gabriel,cred ca 17-18000 de euro va ajung.Cu stima,Florian 0760065717

Buna
Cu materialele dv , va mutati pisica in curtea dv, Va exista riscul ca , constructorul sa va reproseze calitatea si sa ramaneti si cu plusul de naterial . Lasati constructorul sa-si ia responsabilitatea si sa si garanteze .

buna ziua SC CSRMEN GLOBAL CONSTRUCT SRL-D lucrari la rosu si la cheie contact 0799316990

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *