Categorii
Intrebari de la cititori

Nu stiu ce culoare sa aleg pentru usi

Buna seara! Am 2 camere, 1 dormitor mic si un living mare. Usa de la intrare de afara si geamul e venghe, am parchet gri deschis cu alb si dormitor venghe. Nu stiu ce culoare sa pun usile de interior. La living am cumparata mobila, maro cu alb si pe mai departe nu stiu cum sa decorez? Holul are latimea de 1,60 si lungimea de 5,50. Multumesc frumos!


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Nu stiu ce culoare sa aleg pentru usi.

Un răspuns la “Nu stiu ce culoare sa aleg pentru usi”

Buna, Elena!

Descrierea realizata de tine este cat se poate de sumara, dar cel putin am inteles care sunt culorile prezente in acest moment in decorul apartamentului tau. In acest context poti, daca vrei, sa optezi pentru usi de interior wenge. Insa pentru a preveni intunecarea spatiului, iti recomand sa cauti modele cu geam de sus pana jos. Desigur ca ma gandesc la usi cu insertii de sticla mata care sa permita trecerea luminii dintr-o incapere in alta si sa asigure in acelasi timp intimitatea si discretia necesare. Pentru baie iti recomand sa alegi tot un model cu insertie de sticla, doar ca geamul sa fie mai mic, fie sub forma unie fasii inguste plasate in centrul usii, fie sub o alta forma inserata in partea superioara a acesteia.

Si usile de interior in nuanta parchetului sunt o alta optiune pe care o poti lua in calcul, in cazul in care nu vrei usi in culori inchise.

Apoi, dupa ce vei achizitiona toata mobila de care ai nevoie, cred ca ar fi bine sa aduci si putina culoare in decor. Vei face acest lucru alegand o culoare principala de accent si eventual o alta cu care sa o insotesti pe aceasta. Nu pot sa-ti recomand o culoare anume, deoarece nu-ti cunosc gusturile, dar te pot indruma sa citesti urmatoarele articole:

https://www.casadex.ro/2015/06/20-de-palete-cromatice-pentru-alegerea-culorilor-in-amenajarea-casei/

https://www.casadex.ro/2015/09/alte-20-de-palete-cromatice-care-te-vor-ajuta-sa-ti-colorezi-frumos-casa/

https://www.casadex.ro/2015/12/inspiratie-in-amenajarea-dormitorului-16-palete-cromatice-superbe/

https://www.casadex.ro/2015/11/iata-culorile-primaverii-2016-in-amenajarile-interioare-si-in-vestimentatie/

https://www.casadex.ro/2015/11/culorile-starea-de-spirit-a-casei-tale-invata-sa-le-folosesti-si-sa-le-accesorizezi/

Spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *