Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi la rosu si cheie constructie casa Ilfov, Berceni

Buna ziua! Doresc sa ma apuc de o constructie in Ilfov, Berceni, casa P + M 140 mp, 70 mp jos si 70 sus utili. Astept propuneri de preturi la rosu sau la cheie cu materiale incluse sau doar mana lucru. Multumesc!


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Preturi la rosu si cheie constructie casa Ilfov, Berceni.

19 răspunsuri la “Preturi la rosu si cheie constructie casa Ilfov, Berceni”

Buna ziua
Manopera la rosu 26-33 euro/mp suprafata construita ( nu utila ), oferta discutabila minus/plus, dupa analiza complexitatii proiectului.
Pot astepta raspunsul dvs pina la data de 20.06.2016
Cu stima. 0745315725 cavas33@yahoo.ro

Buna ziua pentru o oferta astept o schita a casei pe adresa de email vasiledaniel.morarasu @gmail.com pentru mai multe detai ma puteti contacta la nr de tel0757249261

Buna seara

Pentru oferta/preț/manopera a întreg imobilului conform proiectului am nevoie de planșele/proiect trimise pe adresa menționata mai jos.
După analiza planșelor de proiectare se va întocmii oferta exactă pentru execuția lucrărilor in faza „LA ROȘU” ulterior vom discuta si cealaltă oferta „LA CHEIE”

Cu stima: Marius (construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Telefon: 0742737334

SC.Lazar Total C-tii
VA OFERA – SERVICII de constructii case-vile, la rosu sau la cheie, cu materialele firmei in Bucuresti si Ilfov, detalii numai cu proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua,pentru casa la rosu 25-30 euro/mp iar la cheie 60-70 euro/mp manopera.Mai exact dupa vizualizarea proiectului.Il asteptam pe adresa de mail florian2xy@yahoo.com Va multumim.

Bună ziua! Manopera la roșu 30-35 euro /mp și la gata 70-80 euro/mp. Tel 0766418405

Buna ziua….locuiesc in Berceni si va pot recomanda cea mai buna echipa …din SUCEAVA…in cartierul nou au construit peste 25 de case….si toti au fost multumiti….daca sunteti interesat va pot da nr.de telefon….

p.s. dupa
ce mi au facut casa am ramas prieteni, din pacate doar la rosu..pt faza la cheie am luat o firma*recomandari beton* care si au batut joc de lucrare….ma judec si o sa le cer daune considerabile…mult succes.

Multumesc dl.Alexandru! Da sunt interest de nr. de telefon, poate indraznesc si cu alte intrebari la dvs., daca sunteti de accord bineinteles.
Tot in cartierul nou vreau si eu sa construiesc, doresc sa ma apuc de lucrare pt stadiul (rosu deocamdata acum in toamna) apoi in primavera de restul. Din cauza asta sunt in cautare de echipa sa vad cum ies mai bine in regie proprie sau cu firma din orice pdv (materialele mele, ale firmei, manopera, etc..).
Apreciez si multumesc inca odata!

Pentru d-l Catalin:si cu noi ceilalti,cum ramine? Inteleg ca nu ne mai sunati.Am scris degeaba pe-aici…….

Pt. Dl. Florin, nu cred ca reiese din comentul postat de mine ca îmi iau responsabilitatea de a suna toți respondentii. Îmi dau silința și promit sa iau legătură telefonic când ajung în tara la jumătatea lunii august cu toți cei care au răspuns solicitării mele. De proiect și toate cele se ocupa în acest moment soția mea rămasă în tara pentru realizarea obiectivului propus. Tocmai de aceea vreau sa acumulez cat mai multe oferte de preturi pentru a trece la realizarea proiectului mentionat anterior.Va mulțumesc pentru înțelegere!

Pentru dl Catalin….lasati mi o adresa de maill sau nr telefon….si va sun eu maine sau miercuri cand ajung in Berceni….poate ne vedem la o cafea…si va ajut cu tot ce pot si pe mine m au ajutat altii si am ramas prieteni…suntem vreo 10 astfel cunoscuti in cartierul nou….ne strangem la o bere si ne ajutam reciproc absolut gratis… de la proiect pana la bransament gaze…

Pentru Domnul Alexandru.
Va las si eu adresa de e-mail, sunt tot in Berceni, dar eu vin in tara in septembrie si vreau sa intru in clubul celor care se ajuta in cartierul nou. Am nevoie de echipa pentru finisaje, gaze si alte amanajari la casa pe care firma de contructii recomandata, nu a terminat-o dar…a furat la greu.
Multumesc anticipat.
Anca, e-mail: anca_mihaela.popa@yahoo.com

Echipa de meseriasi dinjud.Teleorman efectuam lucrari de constructii;amenajari interioare totul de la a la z.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Bună ziua!
Preț mediu, estimativ, 170 mp construiți:
170 mp X 57,00 EURO/MP = 9690,00 EURO – manopera LA ROȘU (fără profit net 10%, deci 5,7 euro/mp, fără impozit pe profit 1,0857 euro/mp și fără TVA 12,75 euro/mp).
170 mp X 113,70 EURO/MP = 19329,00 EURO – materialele LA ROȘU, inclusiv TVA .
170 mp X 114,00 EURO/MP = 19380,00 EURO – manopera LA CHEIE (fără profit net 10%, deci 11,4 euro/mp, fără impozit pe profit 2,17 euro/mp și fără TVA 25,51 euro/mp.
170 mp X 227,70 EURO/MP = 38709,00 EURO – materialele LA CHEIE, inclusiv TVA .
Avans 10%-20%-30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă. Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.
Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

BUNA ZIUA,
PRETURILE REALE- CONSTRUCTII- CASE- vile SE CALCULEAZA dupa un proiect NU- EURO/MP , dupa un necesar de materiale se calculeaza si manopera si pretul materialelor necesare lucrarii.
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Doresc sa previn utilizatorii cinstiti de pe acest site.Utilizatorul CAVAS este un intermediar care promite echipe ieftine,pe care nu le cunoaste si nu raspunde pentru ele.Nu face decat sa racoleze asa zis constructori care nu au de lucru si ii paseaza mai departe oamenilor care nu stiu despre ce este vorba.El incaseaza comision de la echipe.Eu am patit-o cu niste asa zis meseriasi trimisi de el care au lasat lucrurile balta dupa ce au facut o gramada de prostii.Cine are urechi sa auda.Si cine are ochi sa vada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *