Categorii
Producatori | Distribuitori | Magazine

Termostatul de camera Bosch Control CT100 (P)

Bosch_Control_CT100_1__Wohnzimmer


Privește-l ca pe un prieten: inteligent și de încredere! Noul termostat de cameră Bosch Control CT100 cu conectare la internet îți face viața mai ușoară, acționând în locul tău!

Dacă erai convins că tehnologia are limite, că echipamentele performante pot fi dezvoltate doar în anumite domenii sau că eleganța este un „accesoriu” greu de integrat într-un produs inteligent, află ca noul termostat de cameră Control CT100 de la Bosch, înglobează toate cele trei aspecte: inteligență, confort, eleganță. Noul model marca Bosch nu se încadrează în tiparele obișnuite ale unui termostat cu funcții standard de reglare a temperaturii din locuința ta și a apei calde menajere, ci oferă o serie de funcţii suplimentare, revoluționare, care simplifică procesul de gestionare şi control asupra centralei termice.

Termostatul de cameră Control CT100 reprezintă unul dintre cele mai noi și mai complexe modele existente pe piață la ora actuală din categoria termostatelor de înaltă generație. Designul unic, modern, care se integrează cu uşurinţă în orice tip de locuință, fac din Bosch Control CT100 un dispozitiv versatil și atrăgător. Datorită tehnologiei inovatoare și flexibile utilizate în conceperea lui, termostatul de cameră Bosch Control CT100 este un dispozitiv ce poate fi controlat de la distanță prin intermediul smartphone-ului sau direct de pe tabletă. Termostatul este compatibil cu aproape toate centralele termice murale pe gaz Bosch, fabricate începând cu 2007.

Descoperiți acum câteva dintre funcțiile pe care le îndeplinește Bosch Control CT100!

Învață singur! Temperatura ideală pe care o preferaţi în mod obișnuit este recunoscută de termostatul inteligent, datorită funcției auto-învățare prin care memorează comportamentul utilizatorului.

Știe dacă sunteți acasă sau plecat! În funcție de geo-locaţia smartphone-ului dumneavoastră, termostatul detectează dacă vă aflați în interiorul sau exteriorul locuinţei, efectuând setările necesare pentru a urca sau scădea nivelul temperaturii din casă.

Recunoaște condițiile meteorologice! Reglează temperatura casei ţinând cont și de temperatura din zona unde locuiți, preluând informațiile în timp real de pe internet și utilizându-le în scopul atingerii temperaturii optime, cu un consum redus de energie.

Reține tot! Știe exact câtă energie consumi și stochează toate datele în propriul sistem. Pentru a vizualiza consumul de energie pentru încălzire și pentru prepararea apei calde menajere, trebuie doar să intri în meniul „Istoric consum”. Astfel, vei avea informaţii valoroase pentru a lua măsurile potrivite în vederea optimizării consumului de energie şi a reducerii costurilor de încălzire.

Limitează consumul! Este mai simplu ca niciodată să optimizați consumul de apă caldă menajeră, accesând opțiunea de limitare a utilizării inutile a apei, prin fixarea unei bariere virtuale.

2 răspunsuri la “Termostatul de camera Bosch Control CT100 (P)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *