Categorii
Intrebari de la cititori

Zugravesc un perete din dormitor verde. Ce culoare sa ii fac pe ceilalti?

Buna ziua. Vreau sa decorez dormitorul, un perete verde, parchet albicios, camera are 3,80 pe 3,90. Intrebarea mea este: ce culoare sa fac ceilalti trei pereti, ce culoare la mobila si draperii? As vrea sa fie o camera placuta si colorata. Multumesc.


Intrebare de la Catalina, pe adresa redactiei: Zugravesc un perete din dormitor verde. Ce culoare sa ii fac pe ceilalti?

Un răspuns la “Zugravesc un perete din dormitor verde. Ce culoare sa ii fac pe ceilalti?”

Buna, Catalina!

Imi este greu sa-ti spun ce culoare sa alegi pentru ceilalti pereti ai dormitorului fara sa stiu ce nuanta de verde ai ales pentru peretele de accent. De pilda, un verde fistic ar merge de minune cu cremul pe care spuneai ca il ai in living, dar si cu diverse nuante de gri. Iti recomand sa arunci o privire pe imaginile din urmatorul articol, unde vei vedea o idee de asortare a verdelui fistic in amenajarea dormitorului: https://www.casadex.ro/2015/07/apartament-modern-cu-accente-colorate-verde-fistic/ Vei vedea ca aceasta nuanta de verde arata bine si in combinatie cu cappuccino, iar pentru adaugarea unui accent cromatic in decor poti lua in considerare galbenul sau o nuanta mai stearsa de visine putrede.

Observa, te rog, lipsa draperiilor din decor – tin sa spun ca nu prea se mai poarta perdelele dublate de draperii, ci se prefera mai curand alegerea unui singur strat textil la ferestre, unul format dintr-un set de perdele confectionate dintr-o stofa mai densa, dublat eventual de rolete sau storuri textile asortate, montate direct pe ochiurile ferestrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *