Categorii
Utile

7 lucruri pe care trebuie sa le stii cand cumperi un epilator electric

epilator electric Philips cu accesorii incluse


In timpul verii vei recurge mai des la inlaturarea parului nedorit de pe corp decat in restul anului. Nu mai este de mult moda epilarii cu ceara in conditii casnice, dureroasa si foarte incomoda, iar inlaturarea parului cu lama nu este deloc eficienta; operatiunea trebuie facuta des, iar firele de par vor creste mai viguroase.

Este momentul sa alegi un epilator electric bun, investitie pe care o vei face pentru mai multi ani de zile si pentru simplificarea unei probleme importante pentru noi femeile.

Ce trebuie sa stim pentru a cumpara un epilator de buna calitate:

1. Tipuri de epilatoare electric

– epilator cu incarcare la priza. Avantaj: nu ai grija bateriilor sau acumulatorilor.
Dezavantaj: esti legata de necesitatea unei prize, nu-l poti folosi sub apa.

– epilator cu baterii sau acumulatori. Avantaj: Il poti folosi in orice loc din casa, e mai simplu de manevrat (nu te mai jeneaza cablul), e mai usor de luat in calatorii.
Dezavantaj: durata de functionare este de 40-60 de minute, dupa care necesita o noua incarcare de circa 60 de minute.

2. Puterea de epilare

Puterea de epilare este data de numarul de pensete cu care este prevazut capul epilatorului. Daca vei alege un epilator cu 30-40 de pensete si cu capul de epilare mai lat vei fi multumita de rezultatul obtinut inca de la prima alunecare pe piele a aparatului.

3. Numarul de viteze

Alege un epilator cu 2 sau chiar 3 viteze de smulgere a firelor de par si testeaza ce viteza iti convine pentru zonele mai sensibile ale corpului.

4. Alege un epilator cu functia Wet&Dry, functie care iti permite epilarea sub apa. Porii vor fi dilatati de apa calda si durerea provocata de smulgerea firelor de par va fi atenuata.

5. Ai in vedere ca epilatorul sa aiba capul detasabil pentru a putea fi curatat. In plus trebuie sa stii ca unele epilatoare au incluse in pret capete speciale pentru zonele sensibile sau pentru epilare rapida.

6. Un epilator bun este dotat cu accesorii pentru masaj, cu perii pentru curatarea pielii exfoliate, cu dispozitiv de iluminare a pielii, periuta de curatare a capului de epilare.

7. Un tip nou de epilator aparut pe piata (mult mai scump) este epilatorul IPL (Lumina Intens Pulsata); functioneaza pe baza de laser a carui lumina distruge radacina firului de par. Durerea este mult atenuata, iar intervalul dintre doua epilari poate ajunge la 24 de saptamani. Acest epilator da rezultate bune la persoanele cu pielea deschisa la culoare si cu firul de par de culoare inchisa. Dar atentie: procedeul trebuie testat cu grija, nu oricine il poate suporta.

Sursa foto: Philips

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *