Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere perdea la geamul si usa de la balcon

Buna ziua. Am nevoie de un sfat in ceea ce priveste alegerea perdelelor. In sufragerie am geam si usa pe balcon, ambele din termopan, geamurile fiind culisante iar usa are geam pana jos. Sub geam este caloriferul. Vreau o perdea care sa vina pana in calorifer in partea cu geamul dar pana jos in partea cu usa. Exista asa ceva? Sau eventual alte solutii, exclus draperiile verticale.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Alegere perdea la geamul si usa de la balcon.

Un răspuns la “Alegere perdea la geamul si usa de la balcon”

Buna, Andreea!

Nu stiu daca gasesti de gata perdea in aceasta forma, dar nici nu ti-as recomanda sa mergi pe aceasta varianta. In opinia mea, va aduce dezechilibru vizual peretelui cu pricina si va afecta din punct de vedere estetic imaginea intregii camere. Solutia pe care o vad potrivita – una de compromis, sa zicem – este alegerea unor rulouri textile pentru ferestre si montarea unor draperii dintr-o tesatura semiopaca, usoara, pe care sa le montezi in lateralele ferestrei si respectiv a usii. In acest fel, daca vei dori, vei putea acoperi usa de iesire in balcon cu draperia respectiva si in acelasi timp vei avea un decor echilibrat vizual datorita celei de-a doua draperii montate la capatul opus al galeriei.

Rulourile textile pot fi uni, in ton cu draperiile sau pot avea un imprimeu. Sunt foarte multe variante din care poti alege din cataloagele companiilor producatoare.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *