Categorii
Intrebari de la cititori

Am nevoie de echipa profesionisti – constructie casa P + M in Giurgiu

Salut, sunt interesat de constructia completa a unei case P + M in suprafata de ~200 mp construiti care va fi localizata in Bacu, Judet Giurgiu. Constructia implica si put, si imprejmuire, si utilitati (gaz + curent) si fosa. In concluzie – proiect complet. Citesc casadex de cand s-a lansat si stiu ca aici voi gasi contactele de care am nevoie pentru a le trimite planurile de arhitectura. Am nevoie de o echipa de oameni seriosi, profesionisti.


Intrebare de la Stefan, pe adresa redactiei: Am nevoie de echipa profesionisti – constructie casa P + M in Giurgiu.

13 răspunsuri la “Am nevoie de echipa profesionisti – constructie casa P + M in Giurgiu”

Buna ziua.
Pentru oferta preț/manopera construcție: LA ROȘU pe întreaga suprafața am nevoie de planșele după proiect trimise la adresa menționata mai jos.
După primirea ofertei am rugămintea sa m-a contactați telefonic pentru a stabilii un punct de întâlnire, eventual toate criteriile legate de Santier. Țin sa precizez ca in momentul de fata am un proiect aproape finalizat (LA ROȘU), in județul GIURGIU, încă se lucrează.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Telefon: 0742737334

Bună ziua!
Preț mediu, estimativ:
200 mp X 114,00 EURO/MP = 22800,00 EURO – manopera LA CHEIE (fără profit net 10%, deci 11,4 euro/mp, fără impozit pe profit 2,17 euro/mp și fără TVA 25,51 euro/mp.
200 mp X 227,70 EURO/MP = 45540,00 EURO – materialele LA CHEIE, inclusiv TVA .
Avans 10%-20%-30%. REDUCERI până la 50% – la manoperă. Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.Se va negocia separat pentru put,imprejmuire, utilitati(gaz+curent),fosa.
Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Buna ziua.
Pemtru o oferta de pret puteți trimite plasele cu detaliile tehnice și de arhitectura pe adresa zambarescu@gmail.com
Pentru orice detaliu va stau la dispoziție la telefon 0729149449.
Cu stima !
Marius Serban

Nu numai plansele de arhitectura ci toate plansele rezistenta,instalatii,sistematizare pe verticala etc..e-mail:pascaljustinian@yahoo.com.Trebuie vazut in ce stadiu este proiectul(si daca mai trebuie ceva,inclusiv autorizatia de constructie).

ing.Iustinian pascal

Am proiect, chiar zilele acestea se vor definitiva devizele. Am scos si CU-AC, urmeaza restul. Voi trimite detaliile la momentul la care le voi avea complete.

Multumesc pentru postari.

D-le Iustinian Pascal
…planșe tehnice și arhitectura pentru mine sunt suficiente. Dacă dumneavoastră aveți nevoie și de autorizația de construcție ca sa puteți avansa o oferta de pret ….eu mă abțin.

SC.Lazar Total C-tii
VA OFERA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE-VILE, la rosu sau la cheie, cu materialele firmei sau a beneficiarului, renovari, consolidari, mansardari, instalatii sanitare, termice, electrice, detalii numai cu proiect la adresa de email. lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766813228

Si cand spun profesionisti, stiu exact la ce ma refer. Una din conditiile mele va fi depunerea unei garantii de buna executie in valoare de 30% din suma totala a proiectului.

Salut Stefan,

Ne poti prezenta cu ce echipa ai colaborat la constructie, in ce conditii (preturi, relatia cu echipa de constructori).
Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *