Categorii
Intrebari de la cititori

Am nevoie de sfatul unui specialist, intocmire proiect si deviz casa Ilfov

Doresc constructia unei case de gradina / de vacanta din lemn (fara fundatie) – cu prici (amprenta de aproximativ 20 mp) in judetul Ilfov. Pentru aceasta, am nevoie de sfatul unui profesionist / firma specializata, in vedere intocmirii unui proiect si deviz lucrari / necesar materiale, iar ulterior sa obtin avizele necesare de la primarie.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Am nevoie de sfatul unui specialist, intocmire proiect si deviz casa Ilfov.

6 răspunsuri la “Am nevoie de sfatul unui specialist, intocmire proiect si deviz casa Ilfov”

Buna ziua,
La campina am un model facut pentru olanda . est ideal pentru ce doriti dv .
Va dau date d contact si astept sa ma contactati .
Cu stima Ec mocanu 0722235456 s-au maill m_u_c1992@yahoo.com

buna seara. pe mine m-a costat cam 2000 de euro, dimensiuni 3×4 ce a fost deasupra fundatiei, fundatia trebuie sa fie musai pe piloti din beton. asta sa ma fi costat cam 350 euro. fa si tu regula de 3 simpla si ai un pret aproximativ… spor!

daca doresti deviz, iti stau la dispozitie. 1 leu linia de deviz pe etape de executie. numai sa ai o schita si las pe mine!

Pentru dl. Silvestru Sterie:
Multumesc mult pentru mesaj, dar as dori sa ma informez bine referitor la ceea ce voi face inainte de a investi banutii. Conform comentariilor de mai sus, pretul casei mele pare sa depaseasca cu greu 3.333 EUR. De aceea, va rog sa ne oferiti mai multe informatii prind diferenta (oferita de dvs) de 3.666 EUR. Multumesc mult.

Biroul de arhitectura PACS (infiintat in 1991) va ofera servicii de proiectare si consultare in domeniul constructiilor. Daca doriti o firma serioasa cu multa experienta nu ezitati sa ne contactati.
tel: 0724276506 – arh. Mihai Ciochia
mail: arhitect.ciochia@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *