Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa sa repar soclul casei? Marmoromul s-a umflat

Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat pentru repararea soclului de la casa. Inaltime soclu 500 mm; lungime 47 ml.
– Casa mea are soclul protejat cu polistiren expandat, gros 20 mm, tencuit cu adeziv, plasa si apoi decorat cu marmorom; polistirenul a fost fixat doar cu adeziv, fara dibluri de plastic, dar nu s-a desprins; aceasta lucrare a fost facuta acum 8 ani.
– De un an marmoromul a inceput sa se umfle iar deasupra pe alocuri a crapat, dar nu a cazut.
– M-am gandit sa repar asa: decojire marmorom, fixat cu dibluri polistirenul, inlocuit polistirenul degradat, tencuit cu adeziv, plasa, apoi cu marmorom. Deoarece soclul iese in afara zidului cu 50 mm, marmoromul de sus sa fie aplicat cu o inclinare de 30, 40 grade ca sa se scurga apa, zapada. Sa zicem ca 20% din polistiren se inlatura.


Intrebare: cat m-ar costa aceasta lucrare? Asa groso-modo cu cat as plati un meserias sa faca acesta lucrare. Va intreb ca m-am saturat de meseriasi care vin si-mi fac pretul sau ceva de genul „ne intelegem noi” iar la plata iese circ.

Preturile materialelor le cunosc, de la Dedemen, Artsani, Practiker. Probabil sunt si alte metode mai costisitoare de reaparat, dar ma rezum la buzunarul meu. Astept raspuns, cu stima.

Intrebare de la Luminita, pe adresa redactiei: Cat ma costa sa repar soclul casei? Marmoromul s-a umflat.

3 răspunsuri la “Cat ma costa sa repar soclul casei? Marmoromul s-a umflat”

Buna seara .Doamna Luminita pretul nostru este de 40 ron m2 la gata sunati la nr 0764454360

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii/hidroizolatii etc.Un pret corect se stabileste la fata locului care sa ramana batut in cuie fara loc de interpretari.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Buna ziua

In primul rand pentru colegi, toclul se calculeaza la ml nu la mp.
Solutia pentru dumneavoastra este sa lasati toclul in spatele peretelui casei, adica daca aveti casa placata cu 10 cm, toclul il placati cu 5 cm.Montati la finele peretelui un coltar cu picurator, astfel apa de pe casa se va scurge jos si nu pe toclu.Important este sa folositi la toclu polistiren extrudat si nu expandat, puteti da dibluri, dar putine, 2 pe placa este de ajuns.Obligatoriu este sa dati amorsa corespunzatoare pentru marmoron, sa o lasati cel putin 24 ore, iar marmoronul sa il aplicati( cel mai bine)dimineata sau seara pe racoare(atentie amestecati foarte,foarte bine marmoronul in galeata inainte de aplicare).Eu daca aplic ziua(pentru ca sunt fortat de situatii)pe caldurile astea, folosesc plasa de umbrire de 95%.

Pentru mai multe detalii 0744.310.445

Cu stima,
Cristian Costea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *