Categorii
Intrebari de la cititori

Caut echipa pentru finisaje casa in Baicoi, Prahova

Caut echipa serioasa pentru finisaje casa in localitatea Baicoi judet Prahova. Amprenta la sol 6*11, P+M, casa la rosu inclusiv cu tigla metalica montata.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Caut echipa pentru finisaje casa in Baicoi, Prahova.

6 răspunsuri la “Caut echipa pentru finisaje casa in Baicoi, Prahova”

Buna seara,
Suntem o echipă serioasa din Baicoi,daca doriti sa discutam pt o eventuala colaborare ne putem auzi la telefon…nr 0720.874.667.Adresa Facebook homesteelconstruct.
Seara buna!

Salutare D-le Constantin!
Detin echipa de meseriasi si sunt chiar din Baicoi numa bine ca se pot vedea lucrarile pe care le-am facut,ma numesc Sandu Telef:0723194321.Pentru acoperisul casei vi-l recomand pe Petrica care are o echipa de meseriasi Profesionisti si este o persoana de exceptie si locuieste chiar in orasul Baicoi telefonul lui Petrica este :0722530068.Va doresc sanatate si sa aveti spor in toate.CHAO Fanica

pentru oferta de manopera, de la stadiul actual pana la cheie, ma puteti contacta telefonic la 0720424045. Am si posibilitati multiple de achizitie de la producator, la tamplarie Veka, termosistem, lavabila si decorativa, materiale pentru finisaje si de la importator gips-carton cu sistemul de montaj aferent. Nu sunt din Baicoi dar sunt din zona si pot trece oricand doriti pentru a vedea la fata locului despre ce este vorba, doar daca si dmv. sunteti interesat de o colaborare cel putin cat sunt eu.

Buna dragi Prieteni,

Va rog frumos,am si eu nevoie de ajutorul vostru in gasirea unei echipe de constructii serioase si profesionale din jud-Ph pentru izolarea peretilor exteriori ai casei.Casa este neterminata prin interior se afla in Baicoi si are p+m este tencuita la drept.Tatal meu vrea o echipa care sa ii acorde:Schela,garantie pe lucrare,preturi de bun simt si de asemenea doreste sa vada lucrarile pe care le-au facut in ultimul timp in Jud-Ph,pentru a le vizita si vedea personal.Nu poate acorda cazare si nici mancare,va da cate o cafea in timpul zilei si cate o tuica seara dupa terminarea lucrului.Va multumesc pentru intelegere si daca doriti o colaborare de bun simt cu Tatal meu in vederea efectuarii lucrarii il puteti cauta cu propuneri si preturi decente la Telefonul:0772701305

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *