Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma constructie terasa lemn in Prahova

Buna ziua, caut firma constructii terase din lemn (renovari, reamenajari), in judetul Prahova, comuna Lipanesti.


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Caut firma constructie terasa lemn in Prahova.

5 răspunsuri la “Caut firma constructie terasa lemn in Prahova”

Buna ziua ,
Suntem o societate de constructii din jud. Cluj , specializata in proiectarea , producerea si executia oricarei structuri de lemn .
Producem si executam acoperisuri industrializate pe sistem grinzi cu zabrele , hale intregi pe structura de lemn ( ideal pentru ferme porci , ferme vaci, bovine, etc ) , acoperisuri pe grinzi incleiate(lamelare) de orice forma arhitecturala (dreapta , curba , eliptica , etc) , diverse terase din lemn lamelar , pergole , filigorii sau car-porturi .
Sistemul nostru de acoperis/hala prefabricat(a) ne permite sa realizam un produs cu 25 % mai ieftin decat sistemul clasic pe lemn sau decat aceeasi structura dar din metal si montajul intr-un timp FOARTE redus . ( fie ca este vorba de acoperis sau de hala intreaga).
Principalul avantaj al acestui sistem este faptul ca ne permite sa realizam lucrari cu deschideri mari fara reazeme intermediare , iar faptul ca tot acoperisul(hala) vine prefabricat(a), nu se face rabat de material iar montajul este foarte eficient si fara erori.
De asemenea producem si comercializam o intreaga varietate de produse din lemn (lambriuri , grinzi lamelare, paneluri stratificate , casute de lemn , chioscuri de lemn,etc).
Asiguram consultanta pentru probleme pe partea de lemn.
Astept un e-mail pentru a va trimite niste poze cu lucrarile executate de noi.
Cu respect,
ing. Vlad Catcauan
tel : 0740-851636
e-mail : office@woodcon.ro
vladcatcauan@gmail.com

sunt de langa Valeni si am aproape 20 ani experienta in domeniu. Daca doriti o oferta serioasa ma gasiti la tel. 0720424045, Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *