Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma incepere constructie in Ilfov – am planurile casei

Buna ziua. Doresc inceperea constructiei unei case in Moara Vlasiei, judet Ilfov cu o firma care imi poate prezenta si un portofoliu, eventual constructii in derulare. Am proiectul definitivat, si pot trimite planurile de structura si arhitectura pentru o cotatie de pret. Ma intereseaza in mod special pretul pentru constructia la rosu. Cei interesati sunt rugati sa lase adresa de mail, iar in cel mai scurt timp voi trimite planurile pe mail. Multumesc.


Intrebare de la Valentin, pe adresa redactiei: Caut firma incepere constructie in Ilfov – am planurile casei.

17 răspunsuri la “Caut firma incepere constructie in Ilfov – am planurile casei”

Buna ziua

Pentru oferta/preț/manopera LA ROSU, am nevoie de planurile după proiect trimise la adresa de email menționata mai jos.
După ofertare, si dacă totul este in regula, vom discuta toate criteriile legate de Santier.
Inclusiv stabilit o zi de întâlnire pentru situația de contractare.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta, noi construim case, vile la pretul de 30-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 110-150 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 250 – 300 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0754 457 950 / 0756 117 011, sau pe mail maramures_construct@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Multumesc si o zi buna.

Buna seara,pentru d-l Valentin,trimiteti,va rog documentatia pe adresa de mail binian.construct@ yahoo.com pentru oferta de pret.Mentionam ca suntem o firma din Bucuresti si va putem prezenta lucrari aflate acum in delurare,avind posibilitatea sa discutati cu beneficiarul,despre seriozitatea firmei.Ne puteti contacta de asemenea,la telefon 0760065717.Va multumim.

SC.Lazar Total C-tii
VA OFERA SERVICII- DE- CONSTRUCTII CASE-VILE, la rosu sau la cheie, cu sau fara materiale,numai in Bucuresti si Ilfov, pentru detalii trimiteti proiect la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua,

Am trimis mail tuturor celor care au scris pana acum. Astept raspuns din partea dumneavoastra. Multumesc

In prezent(in aceasta saptamana si cea urmatoare)realizam finisarile la o casa din lemn rotund in Moara Vlasiei pe str Notarilor, langa lac. Daca aveti timp, va asteptam la aceasta locatie. Va astept si planurile la office@monolitloghomes.ro Pentru contact direct 0740090422 Lucian

Buna ziua
Santem o ecnipa din Maramures cu tote sculele necesare cofraje tip doka, popi metalici,vibrator beton,mai compactor,etc. Momentan construim o casa in Moara Vlasiei Sunatima la tel 0757315176 sa stabilim o intalnire in santier unde lucram,in felul acesta puteti vedea cum lucram si seriozitatea de care dam dovada
Multumesc
Cu respect Mircea Verdes Maramures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *