Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma ridicare mansarda in Eforie Sud, Constanta (peste casa caramida)

As dori sa ridic o mansarda (structura din lemn) la o casa din caramida din Constanta, Eforie Sud, construita in 1960. La cine as putea apela pentru a afla daca suporta fundatia ridicarea mansardei? Casa are hol intrare, 2 camere, bucatarie si baie. La mansarda as dori 2 camere si o baie.


Intrebare de la Camelia, pe adresa redactiei: Caut firma ridicare mansarda in Eforie Sud, Constanta (peste casa caramida).

4 răspunsuri la “Caut firma ridicare mansarda in Eforie Sud, Constanta (peste casa caramida)”

Buna ziua. Maine sant in zona si as putea vedea si as putea sa va dau ő evaluare. Cu stima Nelu nr tel 0752170901. Sunati ma maine in jur de óra 10 daca doriti sa colabora cu noi

Bună ziua! În primul rand ar trebui sa știți care sunt pașii pe care ar trebuii sa ii parcurgeți. Întrebare e nu dacă rezista la mansarda (dacă nu rezista se consolidează sa reziste) ci ce ar trebui sa faceți pentru a fi în legalitate și pentru a construi ceva durabil și de calitate. Dacă doriți o explicație mai detaliata va rog sa ma contactați la nr de tel. 0786355646, ing. Bogorodea Florin.

Buna ziua
Pentru a va putea indruma corect pasii pe care trebuie sa-i faceti , trebuie intai sa luati legatura cu un expert pentru a vi se face expertiza tehnica a imobilului si abia apoi sa treceti la demersurile privind proiectarea acestei mansarde in cazul in care vi se da un aviz favorabil. Aceasta mansarda nu se poate executa doar la simpla vedere a unui constructor , oricare ar fi el , ci doar dupa intocmirea stricta a unor avize tehnice.
daca doriti mai multe detalii , va pot indruma catre cineva de specialitate
Cu stima Nicu Prundeanu Tel. 0737809110

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *