Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret estimativ cabana profile de lemn si OSB, 6×7 mp


Buna ziua. As vrea sa construiesc o cabana pe profile de lemn placata cu OSB, izolata pe exterior cu polistiren de 10 sau 15, vata minerala intre profile si la interior rigips, cu o amprenta la sol de 6 pe 7. Daca se poate un pret estimativ pentru aceasta constructie. Multumesc!


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Pret estimativ cabana profile de lemn si OSB, 6×7 mp.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in iulie 28th, 2016

Buna.pret informativ cabană izolată si rigips pe interior 600lei mp. Cu stima Nelu 0752170901

adrian in iulie 28th, 2016

sunt interesat de proiectul dmv., in cazul in care se afla intr-o zona nu prea indepartata de domiciliul meu. 0720424045

pop in iulie 29th, 2016

Buna ziua.Pentru mai multe detali sunati la nr.de tel.0787606014

Mihaita in iulie 29th, 2016

Buna ziua, in ce zona doriti sa construiti cabana respectiva ?

Lucian in iulie 29th, 2016

Din cererea Dvs , rezulta de fapt ca doriti aceasta cabana sa va fie executata la cheie,pentru a va da un pret corect este necesar sa imi mai comunicati ce alte materiale mai doriti sa inglobati in aceasta constructie (de obicei la finisari, noi lucram cu materialele cumparate cu clientul), si locatia unde doriti amplasarea acestei cabane. Astept precizarile Dvs telefonic la 0740090422 sau pe office@monolitloghomes.ro

mocanu in iulie 29th, 2016

Buna ziua.
Nu va imbatati cu apa rece . Nici macar nu se cunoaste locatia si au aparut deja preturi . Eu nu am reusit sa fac nici o casa de lemn fara minim 300 eur /mp, pret la cheie . Puteti ajunge sub pretul acesta doar prin noncalitate . Nu uitati ca este o casa pe un singur nivel si intotdeauna creste pretul cu pana la 50 eur/mp. La o casa mansardata sau cu etaj , pe aceeas fundare si sub acelas acoperis exista o suprafata construita , dubla.
Camerele de sunt mici s-au mari , tot atatea usi ai . Ca ai 42 mp s-au 80 mp tot o bucatarie , o baie , un sistem de incalzire , s-au o hazna ai.
O casa mica are pretul / mp mai mare datorata acestor constante .
Va d-au ultimul meu client , caria i-am facut o casa de 64 mp , pe un singur nivel si caruia i-am zis ca nu o va face sub 350 eur /mp in conditiile cerute . Voia sa-si faca singur finisajele si i-am facut-o doar la rosu . Inca face finitii si a trecut de 350 eur cat i-am zis eu .
Noi suntem din Campina si daca doriti va pot pune in contact cu el. La fel va pot pune u toti clientii mei care va pot confirma preturile in conditiile de calitate cerute de ei .
Nu va lasati amagiti . Cereti garanti si recomndari . Insist la acest lucru deoarece in constructiile de lemn se creeaza o imagine proasta datorita noncalitatii , lucru care duce la o reticenta pana la refuzul de a-si face casa de lemn a posibililor doritori .
Va stau la dispozitie pentru orice detaliu dorit . Cu stima Ec mocanu 072223456
m_u_c1992@yahoo.com

Aurel in august 1st, 2016

Mesteri din jud.Teleorman efectuam lucrari de constructii la rosu/cheie.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii