Categorii
Intrebari de la cititori

Sfat in alegerea culorii pentru un perete din living

Buna seara! As vrea sa va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in alegerea culorii pe care sa o dau unui perete din living. Apartamentul este semidecomandat si se trece prin living. Pana acum am scos usile din living si am proiectat pe peretele dintre usi un dresing cu oglinzi.


Pe peretele opus dresingului se afla geamurile si usa de la balcon. Canapeaua care se afla pe peretele din drepta cum se intra in living are culoarea crem si bratele de culoare venghe. Masa si scaunele sunt tot culoarea venghe, iar canturile geamurilor – stejar auriu. Intrebarea mea este daca peretele opus canapelei, unde va fi o mobila de culoare crem sau capucino, il pot varui in culoarea siclam. Pana acum am 2 culori venghe si crem. In loc de perdea as dori ponouri japoneze. Va rog sa ma sfatuiti in alegerea culorii pentru peretele respectiv si daca pot opta pentru panorile respective si ce culoare ar trebui sa aiba acestea ca sa nu para prea aglomerata camera. Va multumesc frumos!

Intrebare de la Mandra, pe adresa redactiei: Sfat in alegerea culorii pentru un perete din living.

2 răspunsuri la “Sfat in alegerea culorii pentru un perete din living”

Buna, Mandra!

Nu vad de ce n-ai putea zugravi peretele opus canapelei in ciclam, cata vreme iti doresti o pata indrazneata de culoare in living. Insa eu as merge pe mobila crem din doua motive: pentru un contrast mai curat si mai pronuntat intre mobila si perete si pentru a nu aduce o alta culoare in decor (cappuccino, cum te-ai exprimat chiar tu in intrebare).

Cat despre panourile japoneze pe care vrei sa le le montezi la ferestre, recomandarea mea este sa mergi pe o combinatie de alb cu ciclam, ceva in genul combinatiei pe care o poti vedea in imaginea nr. 5 din galeria foto a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2015/10/panourile-japoneze-in-decorul-casei-o-alternativa-la-clasicele-perdele-si-draperii/ Ideea este sa mizezi mai mult pe alb in decorul/imprimeu panourilor, astfel incat sa nu obturezi patrunderea luminii naturale in incapere si nici sa nu o aglomerezi vizual cu prea multa culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *